29 mei 2017

Nu verkrijgbaar:
Nieuwe Majestic PBM catalogus


Ondanks onze uitgebreide online catalogus hebben onze klanten de behoefte aan een gedrukte versie. In deze behoefte willen wij graag voorzien.

Bunzl-MAJ-MAJ:/Homepage Banners/Homepage banner Catalogus.jpg
Onlangs is de gloednieuwe, gedrukte Majestic PBM catalogus geïntroduceerd. De bijna 600 pagina's tellende catalogus bevat een compleet assortiment met zowel nieuwe als bestaande PBM producten. Van handschoenen tot veiligheidsschoenen en van bedrijfskleding tot hoofdbescherming. Oftewel, alles wat er op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen verkrijgbaar is bij Majestic, vindt u in de catalogus. U heeft daarbij keuze uit meer dan 50 verschillende merken! 

Overzichtelijke indeling
De catalogus is overzichtelijk ingedeeld in dertien hoofdgroepen waardoor u snel inzicht krijgt in het uitgebreide assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen. Iedere hoofdgroep wordt bovendien aangeduid met een heldere kleur, zodat u eenvoudig kunt zoeken naar een specifieke hoofdgroep.

Twee versies
De nieuwe PBM catalogus is beschikbaar in twee versies: één versie met Majestic logo (zwarte catalogus) en één neutrale versie (rode catalogus). De zwarte PBM catalogus is opgemaakt in de huisstijl van Majestic. De rode PBM catalogus is neutraal opgemaakt zonder verwijzing naar Majestic en is ideaal als verkooptool voor u om te gebruiken richting uw klanten. Deze neutrale catalogus kunt u personaliseren met uw eigen NAW-gegevens door middel van een stempel/sticker op de achterzijde.

Neutrale PBM catalogus bestellen
Wilt u de neutrale PBM catalogus bestellen? Vul dan hier het digitale bestelformulier in en stuur deze vervolgens op naar sales@majestic.nl.

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon bij Majestic.

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.