Werken bij Majestic

Majestic is in ruim 30 jaar tijd uitgegroeid tot een toonaangevende groothandel en distributeur van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Majestic is gespecialiseerd in werkhandschoenen en mag zich daarom zonder meer marktleider noemen op dit gebied binnen de Benelux. Bovendien blinkt de organisatie uit door zijn uitstekende logistieke prestaties vanuit het ultramoderne distributiecentrum in Bergen op Zoom. Daarnaast is Majestic Products B.V. onderdeel van het beursgenoteerde en wereldwijd opererende Bunzl Plc. Achter dit succes staat een professioneel team dat in dienst staat van onze klanten.

Wilt u het Majestic-team versterken?

Werken bij Majestic betekent aan de slag gaan bij een snel groeiende, dynamische groothandelsorganisatie waarbij het geven van advies en het ontzorgen van klanten centraal staat. Bij Majestic hechten we veel waarde aan medewerkers die graag eigen initiatieven nemen en dit doen met veel enthousiasme en gedrevenheid. De bedrijfscultuur bestaat uit korte lijnen en een goede (werk)sfeer en teamgeest staan daarbij hoog in het vaandel.

Bent u benieuwd hoe het is om te werken bij een professionele handelsorganisatie met een informele bedrijfscultuur? En denkt u dat u het verschil kunt maken voor Majestic? Kijk dan of we een passende vacature voor u hebben!

> Naar vacatures

Open sollicitaties

Is er momenteel geen passende vacature beschikbaar voor u, maar wilt u wel graag solliciteren bij Majestic? Stuur dan uw open sollicitatiebrief met CV naar Laura van Ommeren via laura.vanommeren@majestic.nl U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een inhoudelijke reactie.

Stage of afstuderen

Bent u op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht bij Majestic? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Contactgegevens:
Laura van Ommeren
HRM

T: 0181 - 475 000
E: laura.vanommeren@majestic.nl

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.