1 juni 2017

Uitbreiding productassortiment valbeveiliging


Uit onderzoek van Inspectie SZW is gebleken dat er nog te vaak ongevallen voorkomen op de werkplaats, waaronder het vallen van hoogte door gebrek aan valbescherming. Majestic weet als PBM leverancier als geen ander hoe belangrijk optimale arbeidsomstandigheden zijn. Vandaar dat Majestic twee nieuwe productlijnen voor valbeveiliging toevoegt aan het PBM assortiment.

Het bestaande productassortiment is verder uitgebreid met de nieuwe valbeveiligingslijn van M-Safe. Naast het eigen merk M-Safe wordt ook de valbeveiliging van het gerenommeerde merk MSA Latchways toegevoegd aan het productassortiment van Majestic. MSA is al jarenlang partner van Majestic en heeft sinds kort het merk Latchways – gespecialiseerd in valbeveiliging – overgenomen.
Bunzl-MAJ-MAJ:/Nieuws/Banner valbeveiliging 2.jpg
Maximale veiligheid en comfort
Het valbeveiligingsassortiment bestaat uit vijf categorieën, namelijk:

1. Harnassen
2. Lijnen
3. Valstopapparaten
4. Veiligheidshaken
5. Accessoires

M-Safe heeft nog een zesde categorie, namelijk: beroepensets. De sets waar u uit kunt kiezen zijn de: 4120 dakset, 4121 hellende dakset, 4122 bouwset en de 4123 steigerbouwset. Al deze producten zorgen voor maximale veiligheid en comfort tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden.

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon bij Majestic.


Bestel uw M-Safe valbeveiliging


Bestel uw MSA Latchways valbeveiliging

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.