1 maart 2018

Deb Stoko: Gratis Deb Stoko dispenser of twee extra tubes

Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Deb_Stoko_dispensers..jpg

Een goede reiniging van de handen speelt een belangrijke rol bij het voorkomen van beroepshuidziekten. Het gebruik van de juiste reiniger helpt om de handen doeltreffend en huidvriendelijk schoon te maken en de huid gezond te houden. De Solopol® Classic van Deb Stoko is een traditionele handreiniger die zeer zware vervuiling verwijdert en tegelijkertijd zacht is voor de huid

Huidreiniging - zo krachtig als nodig en zo huidvriendelijk mogelijk
De vereisten voor huidreinigers op de werkplek verschillen wel degelijk van de vereisten voor huidreinigers thuis. Contact met zware tot extreme vervuilingen en zeer hardnekkige stoffen zijn dagelijkse realiteit op de werkplek, net als het frequent wassen van de handen. Het belangrijkste principe voor een tegelijk milde en zuinige reiniging van de huid is de selectie van het juiste product, aangepast aan het type van vervuiling.

Solopol® Classic
De krachtige, oplosmiddelvrije handreinigingspasta Solopol® Classic verwijdert zware vervuilingen zoals olie, vet, roet en smeermiddelen. Het natuurlijke schuurmiddel Astopon® (walnootschalenmeel) reinigt zacht zonder de huid te beschadigen. Walnootschalenmeel is biologisch afbreekbaar en daarom een ideale aanvulling op de milieuaspecten geselecteerde grondstoffen. Het EU Ecolabel, dat toezicht houdt op de volledige levenscyclus van het product, van productie tot de verkoop, bevestigt de specifieke ecologische duurzaamheid van het product. Solopol® Classic bevat het huid beschermend middel Eucornol®, die het risico op huidirritatie minimaliseert. De huid voelt na gebruik merkbaar goed verzorgd aan.  

Gebruiksaanwijzing

  1. Een kleine hoeveelheid op de handen aanbrengen en verspreiden.
  2. Met een beetje water verder wassen en met veel water afspoelen
  3. Zorgvuldig afdrogen.

Verpakking
  • 250-ml-tube SOL250ML – 12 tubes in een doos
  • Twee liter patroon voor gebruik met dispenser HVY4LDRMD: SOL4LTR – vier patronen in een doos.


Actie: Gratis dispenser of twee extra tubes*

  • Bij aanschaf van vier patronen Solopol® Classic (twee liter) een dispenser gratis, 8.60.263.00
  • Bij aanschaf van tien tubes Solopol® Classic, twee extra tubes gratis (12 halen, 10 betalen), 8.60.260.25. 

*actie is geldig tot en met 31 maart 2018.

Neem contact met ons op

Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op gebied van hygiëne en persoonlijke verzorging kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.
Bestel uw Deb Stoko artikelen

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.