1 maart 2019

Tour de Bunzl 2019
Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/TOUR DE BUNZL POST_BUNZL_LINKEDIN.jpg

Op zondag 19 mei 2019 is het weer zover! Medewerkers van Majestic en van onze moedermaatschappij Bunzl fietsen ook dit jaar weer voor het goede doel tijdens het wielerevent 'Tour de Bunzl'. Op deze dag fietsen we samen op de heuvelachtige route van de Amstel Gold Race in Valkenburg en hopen een geweldig bedrag op te halen voor Campagneteam Huntington.

Wat is Campagneteam Huntington?

De ziekte van Huntington is een ongeneeslijke erfelijke aandoening, die bepaalde delen van de hersenen aantast. De Stichting Campagneteam Huntington financiert onderzoek naar het geneesbaar maken van de ziekte van Huntington en iedere ontvangen euro gaat voor 100% naar dit onderzoek. Klik hier voor meer informatie. 

Tour de Bunzl 2018

In 2018 overhandigden alle Bunzl deelnemers en alle sponsors een cheque van € 37.297,89 aan het goede doel: de Zonnebloem. Ook dit jaar hopen we gezamenlijk een geweldig bedrag op te halen, wat deze editie geheel ten goede komt aan Stichting Campagneteam Huntington.

Sponsorlijst

Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Merken/Logo's/sioen.jpg Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Merken/Logo's/supersafe_logotipo_A4.jpg Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Merken/Logo's/SC Johnson Professional.png
Bunzl-MAJ-MAJ:/and our asian partners and Bunzl.jpg

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over de Tour de Bunzl kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.
Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.