1 april 2019

3M: De nieuwe generatie Aura™ stofmaskers
Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Majestic_3M_aura_gen3.jpg

Veiligheid en comfort hebben de hoogste prioriteit bij 3M. De Aura™ stofmaskers zijn nog verder verbeterd door indrukwekkende nieuwe technologie te combineren met een ergonomisch ontwerp. Dit heeft geleid tot een derde generatie. Het nieuwe Cool Flow™ Comfort uitademventiel van deze derde generatie opent gemakkelijker om warmteopbouw in het masker te verminderen en de gebruiker een comfortabele ervaring te bieden.

In 1996 introduceerde 3M het allereerste onderhoudsvrije stofmasker met drie panelen en een opvouwbaar ontwerp.

In 2011 bouwde de Aura™ 9300+ Serie hierop voort met een nieuw, verbeterd filtermateriaal, terwijl eigenschappen van het bovenpaneel werden ontwikkeld om de compatibiliteit met oogbescherming te verbeteren en beslaan van brillenglazen te verminderen.

Derde generatie met nieuwe voordelen

De 3M 9300+ Gen3 stofmasker heeft alle gewaardeerde functies van zijn voorgangers behouden en deze zijn verbeterd met de volgende eigenschappen:

  • Een nieuwe 3M™ Cool Flow™ Comfort uitademventiel
  • Duurzamere gevlochten hoofdbanden
  • Lipjes op het boven‑ en onderpaneel voor extra gebruiksgemak.Eén van de grootste problemen tijdens het werken met een stofmasker is de inwendige warmteopbouw. De warme lucht die door de gebruiker wordt uitgeademd, kan in het masker achterblijven en bijdragen aan vermoeidheid. De 3M Aura™ 9300+ Gen3 Stofmaskers hebben twee unieke functies die de temperatuur in het stofmasker helpen verlagen.


Neem contact met ons op

Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op het gebied van ademhalingsbescherming kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic. 
Bestel uw 3M Aura Gen3 stofmaskers

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.