1 april 2019

EMMA: Veiligheidsschoenen met een stijlvolle uitstraling!

Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Majestic_EMMA_bari.jpg
Met de EMMA Frontier veiligheidsschoenenlijn kunnen uw klanten elke uitdaging aan. Handgesneden, handgestikt en afgewerkt met evenveel aandacht voor detail zoals van een luxe schoenenmerk verwacht mag worden. Gemaakt van hoogwaardig Braziliaans volnerf leer met nubuck details voor een extra stijlvolle uitstraling. Deze veiligheidsschoenen zijn verkrijgbaar in drie moderne kleuren, een rijke bruine kleur, zwart en diepblauw

Om de EMMA Frontier veiligheidsschoenenlijn compleet te maken is er nu ook de EMMA Frontier Bari. Dit is een verlaagde versie van de EMMA Frontier Barocco. Daarnaast is de collectie uitgebreid met XD uitvoeringen voor een iets ruimere pasvorm.

Kenmerken EMMA Frontier veiligheidsschoenenlijn

  • Hoogwaardig en soepel Braziliaans volnerf leer
  • Handgesneden, handgestikt en afgewerkt
  • S3: Stalen neus en beschermende tussenzool
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen.

Naam

 Kleur

 Artikelnummer

Marco

 Bruin

 5.82.535.00

Martino

 Bruin

 5.82.545.00

Vito

 Zwart

 5.82.540.00

Valentino

 Zwart

 5.82.550.00

Barocco

 Blauw

 5.82.555.00

Bari

 Blauw

 5.82.570.00Neem contact met ons op

Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op het gebied van been- en voetbescherming kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.

Bestel uw EMMA Frontier werkschoenen

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.