01 mei 2018

3M: Voorkom schade door stofdeeltjes met de 3M stofmaskers

Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Majestic_3M_voorkom_schade_stofmaskers_aura.jpg
Blootstelling aan stof kan schadelijke gevolgen hebben voor de gezondheid van uw klanten. Herhaaldelijke blootstelling kan op den duur ernstige ziekten veroorzaken. Dit kan vermeden worden door het dragen van de meest geschikte persoonlijke bescherming en meer specifiek stofmaskers. Stof komt altijd vrij tijdens werkzaamheden en vele stofsoorten zijn vaak niet of nauwelijks waar te nemen

De kleinste stofdeeltjes blijven het langst in de lucht zweven en dus is de kans dat deze worden ingeademd zeer groot. Niet alleen door diegene die zelf aan het werk zijn, maar ook door de. Met de stofmaskers van 3M wordt ademhalen gemakkelijker en is de gebruiker verzekerd van comfortabele bescherming tegen gevaarlijke deeltjes. 

Het verschil tussen FFP2 en FFP3
FFP2 stofmaskers bieden bescherming tegen gemiddelde niveaus van fijnstof en nevel, die ontstaan bij veel industriële toepassingen. FFP3 maskers bieden bescherming tegen hoge niveaus van stof, nevel, metaaldampen en vezels die eveneens ontstaan bij industriële processen.

De voordelen van de 3M Aura™ 9300+ Serie stofmaskers
De 3M Aura 9322+ stofmasker FFP2 NR D met uitademventiel beschermt tegen stofdeeltjes tot 10x de grenswaarde. Het stofmasker heeft een ingenieus ontwerp met drie panelen en past op veel verschillende gezichten. Dankzij de innovatieve lage ademweerstandfiltertechnologie kan de gebruiker nog makkelijker ademhalen door het stofmasker. Tevens zorgt een toppaneel met reliëf ervoor dat de eventuele oogbescherming die de gebruiker op heeft niet beslaat door de warme en vochtige uitgeademde lucht. De Aura 9322+ en 9332+ hebben respectievelijk een classificatie van FFP2 NR D en FFP3 NR D en zijn beiden voorzien van een ventiel.

De voordelen van de 3M 8825+ (FFP2) en 8835+ (FFP3) stofmaskers
De stevige binnenschaal en het cup ontwerp van deze stofmaskers voldoen aan de verstoppingstestvereisten voor filterende gelaatsmaskers. De stofmaskers zijn ontworpen voor een nog betere pasvorm, aangepast aan de vorm en de maat van het gezicht van de gebruiker. De 3M Cool Flow ventiel voert de opgebouwde warmte effectief af en biedt zo een koeler en nog beter draagcomfort. Tevens helpt dit ventiel om het risico op het beslaan van oogbescherming te verminderen.

Neem contact met ons op
Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op gebied van ademhalingsbescherming kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.

Bestel uw 3M stofmaskers

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.