01 mei 2018

Uw eigen gepersonaliseerde verkooptool speciaal afgestemd op uw branche

Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Majestic_Uw_gepersonaliseerde_verkooptool.jpg
Gedurende het jaar gaat Majestic diverse branchegerichte brochures uitbrengen, zoals bijvoorbeeld brochures voor de bouw en constructie branche en de metaal- en staal industrie. De volgorde hiervan hangt af van de wensen van onze klanten. Deze brochures vervangen de Safety Specials Summer en Winter en kunnen het gehele jaar door besteld worden door onze klanten t.b.v. hun eindklanten

Wij bieden u als eerste een brochure aan boordevol artikelen voor de bouw en constructie branche. Deze 24 pagina’s tellende full colour brochure, inclusief eindgebruikersprijzen, is vanaf nu beschikbaar.

Deze serie wordt medio juni uitgebreid met een editie voor de metaal- en staalindustrie. Evenals de bouw en constructie brochure, staat de editie voor de metaal- en staalindustrie weer boordevol PBM artikelen speciaal gericht op de desbetreffende branche. Houd onze website, Majestic News en LinkedIn in de gaten voor meer informatie over de aankomende edities van de branchegerichte brochures.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om de brochure te personaliseren met uw eigen logo en/of NAW-gegevens op de voorzijde van de brochure d.m.v. stickers.

Voordelen van de branchegerichte brochure
  • U hoeft geen tijd en geld te investeren om zelf brochures te ontwikkelen en te laten drukken

  • De brochures kunnen het gehele jaar door besteld worden

  • 95% van de artikelen in deze brochures liggen op voorraad bij Majestic

  • U kunt de brochures voorzien van uw eigen bedrijfsgegevens d.m.v. een sticker op de omslag.

Bekijken en bestellen van de branchegerichte brochure
Bekijk hier de bouw & constructie branchegerichte brochure zonder prijzen (de versie zonder prijzen is alleen als PDF verkrijgbaar). Wilt u graag de bouw & constructie branchegerichte brochure bestellen, Klik dan hier voor het bestelformulier.

Neem contact met ons op
Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Voor vragen en advies over de branche gerichte brochures, kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.