1 mei 2019

DuPont Tyvek 500 HV overall: Optimale bescherming en hoge zichtbaarheid
Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Majestic_DuPont_Tyvek_500.jpg

Voor uw klanten is het van belang dat beschermende, reflecterende werkkleding niet aan zichtbaarheid inboet. De duurzame en ergonomische DuPont™ Tyvek® 500 HV overall combineert chemische, biologische en antistatische bescherming met de hoogste klasse van zichtbaarheid. De Tyvek® 500 HV overall is ontworpen voor beperkt gebruikt en biedt daarom uitstekende prestaties, zonder het vervelende herhaaldelijk wassen.


Uitstekende prestaties in combinatie met hoge zichtbaarheid!
De DuPont™ Tyvek 500® HV overall biedt uw klanten de ideale oplossing bij het werken in gevaarlijke of donkere omgevingen en slechte weersomstandigheden. De felle fluorescerende oranje kleur van de overall in combinatie met de zilvergrijs reflecterend striping, zorgt ervoor dat uw klanten zowel overdag als 's nachts (wanneer het wordt blootgesteld aan een lichtbron) goed zichtbaar zijn. De uitstekende prestaties van de overall in combinatie met de hoogste zichtbaarheid maken deze tot een belangrijke innovatie op het gebied van beschermende wegwerpkleding.


Product specificatie

  • Chemische beschermende kleding, Categorie III, Type 5-B en 6-B
  • EN 14126 (barrière tegen biologische agentia)
  • EN 1073-2 (bescherming tegen radioactieve besmetting)
  • EN ISO 20471 (High Visibility kleding, klasse 3)
  • Binnenzijde van de overall is antistatische behandeld (EN 1149-5).


Neem contact met ons op

Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op gebied van werkkleding kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic. 
Bestel uw DuPont Tyvek 500 HV overall

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.