01 augustus 2018

Metaal & Staal branchegerichte brochure

Bunzl-MAJ-MAJ:/Majestic_metaal_staal_brochure.png
Majestic brengt in 2018 en de daarop volgende jaren diverse branchegerichte brochures uit. Zo is er in april een editie uitgebracht speciaal bestemd voor de bouw en constructie branche en per direct is ook de editie voor de metaal- en staalindustrie beschikbaar

Beide edities staan boordevol PBM artikelen speciaal gericht op de desbetreffende branches. Deze 24 pagina’s tellende full colour brochure, inclusief eindgebruikersprijzen kunt u direct bestellen via onderstaande link. 

Voordelen van de branchegerichte brochures

  • U hoeft geen tijd en geld te investeren om zelf brochures te ontwikkelen en te laten drukken

  • De brochures kunnen het gehele jaar door besteld worden

  • 95% van de artikelen in deze brochures liggen op voorraad bij Majestic

  • U kunt de brochures voorzien van uw eigen bedrijfsgegevens d.m.v. een sticker op de omslag.

Een groot voordeel van deze nieuwe opzet is dat u uw klanten, die werkzaam zijn in verschillende branches, gericht kunt bereiken met brochures die speciaal zijn afgestemd hierop.

Bekijken en bestellen van de metaal & staal brochure
Bekijk hier de metaal & staal branchegerichte brochure zonder prijzen (de versie zonder prijzen is alleen als PDF verkrijgbaar). Wilt u graag de metaal en staal branchegerichte brochure bestellen, klik dan op onderstaande button voor het bestelformulier. Ook is het mogelijk om via dit formulier de bouw en constructie brochure te bestellen. 

  Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Button bestel brochure.jpg

Houd onze website, Majestic News en LinkedIn in de gaten voor meer informatie over de aankomende edities van de branchegerichte brochures.

Neem contact met ons op
Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Voor vragen over de branchegerichte brochures, kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.