1 september 2018

Exclusief bij Majestic: 7,5% korting op Sioen Workwear!

Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Majestic_Sioen_Workwear_korting_actie.jpg
In samenwerking met Sioen heeft Majestic een interessante workwear actie voor u samengesteld. U ontvangt bij aankoop van minimaal €750,- aan Sioen Workwear artikelen 7,5% korting op uw nettoprijs. Deze actie is exclusief bij Majestic te verkrijgen. Klik op de onderstaande button om de artikelen die onderdeel uitmaken van de actie te bekijken

Meerlagen-concept werkkleding
De werkkleding die onderdeel uitmaakt van de actie is gelaagde kleding. Deze werkkleding is ideaal voor uw klanten om de werkdag goed beschermd te starten en klaar te zijn voor alle weersomstandigheden. Deze kleding bestaat uit vier lagen. Elke laag heeft een specifieke functie en samen bieden ze altijd het best mogelijke en optimale comfort onder de meest extreme werkomstandigheden. Klik op onderstaande button om alle artikelen die onderdeel uitmaken van de actie te bekijken. 
Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Button bekijk brochure.jpg


Elke laag van de werkkleding heeft een specifieke functie en samen bieden ze altijd het best mogelijke en optimale comfort op het werk.

 • Laag 1: Bodywear houdt uw klanten droog
  De belangrijkste taak van de basis-laag is het absorberen van zweet en dit wegvoeren van de huid. De verschillende garens en vezels in deze producten werden specifiek daarvoor ontworpen. Sommige hebben zelfs antibacteriële eigenschappen. Deze laag creëert een microklimaat dicht bij de huid, zodat uw klanten droog en comfortabel blijven in verschillende werkomstandigheden.

 • Laag 2: Thermische kleding houdt uw klanten warm
  De tweede of tussenlaag biedt een goede thermische isolatie. Daarnaast heeft deze tussenlaag een goed ademend vermogen. Dit is belangrijk om het zweet verder af te voeren naar de buitenste laag. Hiervoor worden vaak fleece- of softshell-stoff­en gebruikt, want deze stoffen zijn aangenaam en comfortabel. Deze stoffen hebben goede isolerende eigenschappen om uw klanten in verschillende weersomstandigheden warm en comfortabel te houden.

 • Laag 3: Werkkleding beschermd uw klanten
  Deze multinorm werkkledinglaag combineert optimale multinorm bescherming en comfort voor uw klanten. Alle werkkleding voldoet aan de recentste normen met betrekking tot veiligheidsrisico’s in de dagelijkse werkomgeving:
  • Bescherming tegen vlammen
  • Lasvonken, vlamboogbescherming
  • Bescherming tegen statische elektriciteit, chemische spatten, etc.

 • Laag 4: Regenkleding zorgt voor bescherming en waterdichtheid
  De buitenste laag is de kledinglaag die uw klanten beschermt tegen externe factoren en zware weersomstandigheden. Deze laag beschermt uw klanten tegen strenge weersomstandigheden zoals wind, regen, hagel of sneeuw. Bovendien voldoet deze beschermlaag aan verschillende multinorm standaarden en beschermt deze laag uw klanten tegen bijvoorbeeld vlammen en elektrische vonkoverslag, chemische stoffen en etc.

Actievoorwaarden

 • Bij aankoop van minimaal €750,- (zie brochure)
 • Voor deze actie geldt geen losse stuks toeslag van € 2,00 per st.
 • Alle artikelen die deelnemen aan de Sioen Workwear korting actie zijn te bekijken in de brochure.
 • Mix van artikelen is mogelijk, zolang de voorraad strekt.
 • Deze actie is geldig tot en met 31 oktober 2018.
 • Indien u deze actie online bestelt, dan wordt de korting verwerkt in de officiële orderbevestiging. Voor het plaatsen van bestellingen in de webshop dient u ingelogd te zijn met uw eigen account. Heeft u nog geen inloggegevens? Dan kunt u deze eenvoudig aanmaken. Alle informatie over het registreren voor de Majestic webshop vindt u via deze link

Neem contact met ons op
Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Voor vragen over werkkleding, kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.

Bestel uw Sioen Workwear artikelen

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.