2 januari 2019

Moldex: Bespaar kosten, zonder in te boeten op veiligheid en comfort!

Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Moldex_FFP_AirPlusProValve.jpg
In 2018 lanceerde Moldex een herbruikbaar stofmasker; De Air Plus ProValve. Veiligheid voelde nog nooit zó goed. De 3D voorgevormde masker-rnd is gemaakt van zacht huidvriendelijk TPE. De pasvorm is vergelijkbaar met een halfgelaatsmasker.


De AirWave® filter biedt een hoge filter capaciteit en lange gebruiksduur

De Air Plus ProValve is uitgevoerd met een AirWave® filter. Dit filter wordt op een speciale manier gevouwen en zorgt voor een verdubbeling van het filteroppervlak. In vergelijking tot maskers met een vlak filter, neemt het AirWave® filter meer deeltjes op. Door de hoge filtercapaciteit neemt de ademweerstand veel minder snel toe en is het stofmasker meerdere dagen te gebruiken. Met als resultaat: minder verbruik en verlaging van de kosten voor uw klanten. 

Het geïntegreerde ProValve uitademventiel vermindert condensatie van uitgeademde lucht. In de praktijk betekent dit minder kans op druppels op het werkoppervlak.

Waarom uw klanten moeten kiezen voor het Air Plus ProValve herbruikbare stofmasker
Het Air Plus ProValve herbruikbare stofmasker biedt uw klanten nog meer voordelen naast de hierboven genoemde hoge filter capaciteit en lange gebruiksduur:

  • Masker-rand is gemakkelijk te reinigen en desinfecteren
  • De Duramesh® structuur houdt het masker vormvast
  • Door de ActivForm® is geen neusbeugel nodig
  • Snel en eenvoudig op- en afzetten door de verstelbare doorlopende hoofdband met flexibele sluitclip
  • 100% PVC-vrij.


Handige Moldex bewaarhoes 
Verleng de gebruiksduur van het herbruikbare stofmasker met de Moldex bewaarhoes. Deze stevige etui is voorzien van een rits en een karabijn haak. De hoes is individueel verpakt in een transparante zak met een EAN barcode. Klik hier voor meer informatie over de Moldex bewaarhoes.

Neem contact met ons op
Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op het gebied van stofmaskers kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.Bestel uw Moldex artikelen

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.