2 januari 2019

Wapen uw klanten tegen de heersende griep!

Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Hygiëne_persoonlijke_verzorging.png
Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft bevestigd dat er een griepepidemie in Nederland heerst. Dit betekent dat er meer dan 51 op de 100.000 mensen met griep of griepachtige verschijnselen zijn. Ook op de werkvloer zorgt dit voor problemen. In ruimtes waar veel mensen werken, blijven virussen zich door de lucht verspreiden door het circuleren van onzichtbare bacteriën. Deze verspreiding zorgt voor een groot ziekteverzuim in een organisatie.

Geschat wordt dat ongeveer 10-15% van de mensen over de hele wereld per jaar griep krijgen. Tijdens grote epidemieën kan dit oplopen tot 50%. Dit kan grote gevolgen hebben voor uw klanten.

Hoe stop je griepverspreiding op de werkvloer?

  • Meerdaags grondig de handen wassen
  • Handen afdrogen (verminderd het aantal bacteriën op de handen)
  • Tissues gebruiken voor het niezen, om verspreiding van het virus tegen te gaan
  • Schoonhouden van de werkvloer (deurklinken, desktops, toetsenborden, werkvloer en etc.).

Bekijk ons assortiment hygiëne en persoonlijke verzorging en voorkom griep verspreiding op de werkvloer.

Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Button bekijk het assortiment.jpg

Neem contact met ons op
Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op gebied van hygiëne en persoonlijke verzorging kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.