3 maart 2018

Blåkläder: Uw klanten stralen professionaliteit uit met de nieuwe UNITE werkkledinglijn

Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Unite_800x600px.jpg
Goed geklede medewerkers creëren een sfeer van vertrouwen en professionaliteit. Blåkläder heeft een nieuwe werkkledinglijn ontwikkeld voor professionals die er als één team willen uit willen zien; UNITE. UNITE bestaat uit goed combineerbare werkkleding voor bedrijven in de bouw en constructie-branche

Unite Your Team

De UNITE werkkledinglijn is onder te verdelen in zes contrasterende kleuren:
  • Zwart/rood
  • Zwart/geel
  • Zwart/donkergrijs
  • Donkerblauw/zwart
  • Olijfgroen/zwart
  • Bruin/zwart

Bekijk hier de folder
voor meer informatie over de nieuwe UNITE werkkledinglijn van Blåkläder of bekijk een greep uit assortiment op onze webshop.

Over Blåkläder
Blåkläder is één van de belangrijkste Zweedse producenten van werkkleding en heeft als doel om producten die comfortabel aanvoelen maar ook nog eens veilig zijn. Kleding die tegen een stootje kan. Blåkläder ziet werkkleding als ondersteuning voor betere en veiligere werkomstandigheden en weet dat kwaliteit loont. De naden van de werkkleding van Blåkläder houden het bijvoorbeeld een mensenleven vol. Dat is de reden waarom Blåkläder de enige fabrikant van werkkleding is die levenslange garantie op de stiknaden geeft.

Blåkläder streeft er altijd naar om te voldoen aan de eisen van gebruiker. Met high-tech oplossingen, ethische productie, slimme logistiek en effectieve distributie, kan Blåkläder achter hun visie staan: goede kleding, veilig en aantrekkelijk, van binnen en buiten. Blåkläder garandeert veilige werkkleding voor iedereen die betrokken is bij het bouwen aan de toekomst.

Neem contact met ons op
Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op gebied van werkkleding kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.
Bestel uw ELITE werkkleding

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.