3 juli 2018

Goede bescherming voor uw klanten tegen vaste deeltjes en vloeistofnevels


Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Majestic_M-Safe_FR-AST_8100.jpg
De M-Safe 8100 FR-AST disposable overall biedt uw klanten een goede bescherming tegen vaste deeltjes (Type 5) en vloeistofnevels van chemicaliën op waterbasis (Type 6). De vlamvertragende, antistatische overall is uitstekend geschikt voor werkzaamheden in de petrochemische industrie, industriële reiniging, nutsbedrijven en voor algemeen onderhoud


FR-AST disposable overall
De M-Safe 8100 FR-AST disposable overall heeft vlamvertragende en antistatische eigenschappen en is gemaakt van hoogwaardig SMMS non-woven materiaal. De disposable overall biedt een goede bescherming tegen vaste deeltjes (Type 5) en vloeistofnevels van chemicaliën op waterbasis (Type 6). De vlamvertragende, antistatische overall moet bovendien altijd gedragen worden over thermische beschermende kleding, zoals Nomex en mag nooit direct op de huid gedragen worden.

Details van de M-Safe 8100 FR-AST disposable overall

  • Capuchon, mouwen, taille en enkels zijn voorzien van latexvrij elastiek voor een betere pasvorm en meer bewegingsvrijheid
  • Tweeweg ritssluiting aan de voorzijde onder overslag
  • Vaste capuchon
  • Voorzien van vlamvertragende rits (EN ISO 14116, beperkte vlamverspreiding index)
  • Deze overall voldoet aan de volgende normen: EN ISO 13982-1 (Type 5), EN 13034 (Type 6), EN 1073-2/EN 1149-5/EN ISO 14116.

Neem contact op
Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op gebied van overalls kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.
Bestel uw M-Safe FR-AST 8100 overall

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.