3 september 2018

Brochures speciaal afgestemd op uw branche

Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Majestic_branchgerichte_brochures.jpgGedurende dit jaar brengt Majestic diverse branchegerichte brochures uit. De volgorde hiervan hangt af van de wensen van onze klanten. Zo is in april een brochure uitgebracht speciaal voor de 
bouw- en constructiebranche en in juni is de brochure uitgekomen voor de metaal- en staalindustrie. Voor oktober staat er nog een versie gepland voor infra (grond-, weg- en waterbouw) en logistiek.Deze brochures vervangen de Safety Specials Summer en Winter en kunnen het gehele jaar door besteld worden door u t.b.v. uw klanten

Voordelen branchegerichte brochures

  • Handige verkooptools om te gebruiken richting uw klanten (eindgebruikers)
  • U hoeft geen tijd en geld te investeren om zelf brochures te ontwikkelen en te laten drukken
  • U kunt de brochures voorzien van uw eigen bedrijfsgegevens d.m.v. een sticker op de omslag
  • 95% van de artikelen in deze brochures liggen op voorraad bij Majestic
  • De brochures kunnen het gehele jaar door besteld worden.

 
Bouw en constructie branchegerichte brochure
Zijn uw klanten voornamelijk werkzaam in de bouw- en constructiebranche? Dan is deze handige verkooptool iets voor u. Deze 24 pagina’s tellende full colour brochure staat boordevol artikelen speciaal afgestemd op deze branche. Deze brochure is incl. eindgebruikersprijzen en kunt u direct bestellen via onderstaande button.
Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Button BOUW&CONSTRUCTIE.jpg

Metaal en staal branchegerichte brochure
Zijn uw klanten voornamelijk werkzaam in de metaal- en staalindustrie? Dan is deze handige verkooptool iets voor u. Deze 24 pagina’s tellende full colour brochure staat boordevol artikelen speciaal afgestemd op deze branche. Deze brochure is incl. eindgebruikersprijzen en kunt u direct bestellen via onderstaande button.
Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Button METAAL&STAAL.jpg

Infra en logistiek branchegerichte brochure     
In november 2018 lanceren wij een branchegerichte brochure speciaal gericht op de infra (grond-, weg- en waterbouw) en logistiek branche. Houd onze website, Majestic News en LinkedIn in de gaten voor meer informatie hierover.

Neem contact met ons op
Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Voor vragen over de branchegerichte brochures, kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.


Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.