3 september 2018

Cederroth: Salvequick pleisterautomaat


Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Majestic_Cederroth_salvequick.jpg
Salvequick pleisterautomaten en pleisters van Cederroth vormen een compleet en gemakkelijk te gebruiken systeem. Uw klanten vinden de pleisters altijd terug op hun plaats, klaar voor gebruik. De Salvequick pleisterautomaat zorgt ervoor dat er geen er vuil of bloed op de andere pleisters terechtkomt. Dit komt doordat de pleisters naar beneden getrokken worden vanuit het Salvequick pleisterautomaat


Voordelen Salvequick pleisterautomaat
De Salvequick pleisterautomaat biedt uw klanten de volgende voordelen:

  • De hygiënische klep houdt de pleisters schoon en fris
  • Gemakkelijk te zien is of het tijd is om de Salvequick pleisterautomaat met nieuwe pleisters bij te vullen
  • Omdat pleisters vanuit de automaat omlaag worden getrokken, wordt voorkomen dat medewerkers de andere pleisters vuil maken 
  • Keuze uit diverse pleisternavullingen kiezen. Alle pleisters van Cederroth zijn op allergieën getest.


Plak de pleister op met één hand
Wanneer er een pleister uit de pleisterautomaat wordt getrokken, wordt het ene hechtgedeelte vrijgelegd en is de pleister direct klaar voor gebruik. Zo soepel dat de pleister met maar één hand is aan te brengen. De pleisternavullingen zitten vast in de automaat, hierdoor wordt pleisterdiefstal voorkomen. De lege navullingen worden eenvoudig losgemaakt met een speciale sleutel.

Neem contact op
Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op gebied van pleisters en verbanden kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.

Bestel uw Cederroth Salvequick producten

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.