2 september 2019

3M: Van Peltor X-serie gehoorkap naar een handsfree draadloze communicatiekap
Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Majestic_3M_X-Serie_Bluetooth.jpg

3M heeft de veilige oplossing voor goed beschermde oren, het altijd bereikbaar zijn, handsfree bellen en het streamen van muziek en radio. Met de 3M Peltor X-series bluetooth kit maakt de gebruiker van de Peltor X-serie gehoorkap een handsfree draadloze communicatiekap. Dankzij deze accessoire zijn uw klanten altijd verbonden. Uw klanten hebben de mogelijkheid oproepen te beantwoorden zonder dat de gebruiker de gehoorbescherming moet afnemen of de lawaaierige werkplek moet verlaten.

Van passieve kap naar handsfree draadloze communicatiekap
Iedereen kent het belang van gehoorbescherming op de werkplek. Het afnemen van gehoorbescherming om te kunnen communiceren in luide omgevingen kan de veiligheid van de werknemers echter in gevaar brengen. 

Met het 3M™ PELTOR™ draadloze communicatie accessoire maakt de gebruiker van de Peltor X-serie gehoorkap een handsfree draadloze communicatiekap, geschikt voor gebruik in rumoerige omgevingen. Met het 3M™ PELTOR™ draadloze communicatie accessoire kan de gebruiker communiceren én blijven werken in lawaaierige omgevingen.

Voordelen van de 3M Peltor X-series bluetooth kit
De 3M Peltor X-series bluetooth kit biedt uw klanten de volgende voordelen:

  • Draadloze Bluetooth®-technologie
  • Geluid neutraliserende microfoon
  • In enkele seconden gemonteerd
  • 8 uur gespreks-/streamtijd
  • Bestand tegen ruwe omgevingselementen (IP54)
  • Eénknopsbediening

 

Neem contact met ons op
Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op het gebied van gehoorkappen kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic. 
Bestel uw 3M Peltor X-series bluetooth kit

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.