4 juni 2018

Grippaz: Innovatieve disposable werkhandschoenen


Bunzl-MAJ-MAJ:/Nieuws/Grippaz2.jpg
De werkhandschoenen in het assortiment van Grippaz™ by M-Safe® zijn speciaal ontwikkeld om prestaties te verhogen in diverse werkomgevingen waar een goede grip nodig is. Voorbeelden hiervan zijn o.a. de voedselverwerkende industrie, auto industrie, schoonmaakindustrie en montage industrie. De disposable werkhandschoenen zijn voorzien van een unieke visschubstructuur voor uitstekende grip in zowel droge als natte werkomstandigheden. Daarnaast kunnen ze aan zowel de linker- als rechterhand gedragen worden, waarmee uw klanten kosten kunnen besparen


Waarom kiezen voor Grippaz disposable werkhandschoenen? 

Er zijn twee blauwe modellen verkrijgbaar (306BL en 246BL). Beide modellen bieden uw klant uitstekende prestaties in de gehele voedselverwerkende industrie en in de schoonmaakindustrie. De zwarte (246BK) en oranje (246OR) modellen zijn uitermate geschikt voor o.a. het werken in de auto en montage -industrie. Het Grippaz disposable handschoenenassortiment heeft een aantal unieke kenmerken, waarmee het zich onderscheidt van alle andere disposable handschoenen op de internationale markt.

  • Alle modellen beschikken over een foodkeur waardoor ze, naast vele andere toepassingen, ook uitstekend geschikt zijn voor de voedselverwerkende industrie
  • Tweezijdig draagbaar en daarom kostenbesparend
  • Visschubstructuur aan de binnen- als buitenzijde voor een uitstekende grip
  • De werkhandschoenen zijn 100% nitril en siliconenvrij
  • Chemiebestendig en olieafstotend
  • Ergonomisch ontwerp met strak manchet rondom de pols en rolrand
  • Betere pasvorm dan traditionele (disposable) huishandschoenen en daardoor meer comfort.


Model

Artikelnummer

Productsheet

M-Safe 306BL Nitril Grippaz

1.44.545.00

Download

M-Safe 246BK Nitril Grippaz

1.44.550.00

Download

M-Safe 246OR Nitril Grippaz

1.44.560.00

Download

M-Safe 246BL Nitril Grippaz

1.44.570.00

Download


Vraag uw sample aan
Wilt u de Grippaz by M-Safe disposable werkhandschoenen zelf uitproberen, klik dan op de onderstaande button om een sample aan te vragen.

Bunzl-MAJ-MAJ:/Button vraag sample aan.jpg

Neem contact op
Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op het gebied van werkhandschoenen kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.
Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.