4 juli 2018

Ansell: HyFlex® 11-542 – Zeer hoge snijweerstand met maximaal comfort


Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Majestic_Ansell_HyFlex_11-542.jpg
Om letsel tot een minimum te beperken op de werkvloer worden handschoenen gebruikt met een hoge snijweerstand. In het verleden waren deze handschoenen erg dik en daarom weinig comfortabel. De HyFlex® 11-542 is ontworpen met INTERCEPT™-snijweerstandstechnologie en biedt de oplossing voor een zeer hoge snijweerstand in combinatie met maximaal comfort. Dit waarborgt de productiviteit van uw klanten, waardoor ze de hele dag ononderbroken kunnen doorwerken


Minder letsel door het dragen van comfortabele werkhandschoenen
Voor de dagelijkse werkzaamheden varieert de behoefte van de gebruiker aan snijweerstand en beweeglijkheid. Uw klanten dragen het liefst dikkere handschoenen om letsel tot een minimum te beperken, maar deze zijn veelal niet comfortabel. Het gevolg hiervan is dat tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden werkhandschoenen regelmatig gewisseld worden of ze trekken de handschoenen helemaal niet meer aan. Dit zijn slechte gewoontes, want handschoenen wisselen of uittrekken, verhoogt het risico op letsel en reduceert de productiviteit.

Uw klanten zijn dan ook op zoek naar een compromis tussen functionaliteit en bescherming en hebben een veelzijdige handschoen nodig die geschikt is voor verschillende taken en toch comfortabel zitten.

De Hyflex® 11-542 biedt de oplossing
De HyFlex® 11-542 is een lichte snijbestendige oplossing en biedt met zijn EN ISO snijweerstandsklasse F bescherming tegen snijrisico's en contacthitte tot 100 °C. Ondanks de hoge snijweerstandsklasse zijn deze handschoenen zo beweeglijk en comfortabel dat gebruikers hun handschoenen de hele dag aanhouden terwijl ze tussen verschillende toepassingen switchen. Ze hoeven niet meer voor elke taak een ander soort handschoen aan te trekken. De HyFlex® 11-542 is ontworpen met INTERCEPT™-snijweerstandstechnologie en is de oplossing voor snijweerstand die het comfort en de productiviteit van de gebruiker waarborgt, waardoor ze de hele dag ononderbroken kunnen doorwerken. Deze door Ansell zelf ontwikkelde technologie biedt ongeëvenaarde snijbescherming en meer comfort, met veel beweeglijkheid. De voering van de HyFlex® 11-542 is ook gemaakt met de Zonz Comfort Fit-technologie voor een betere pasvorm, grotere beweeglijkheid en minder snel vermoeide handen.


Neem contact op
Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op gebied van werkhandschoenen kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.
Bestel uw Ansell Hyflex werkhandschoenen

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.