4 juli 2018

Introductie HAVEP® 5safety Image +


Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Majestic_HaVep_5safety_image+.jpg
Uw klanten waren de inspiratie voor het creëren van de nieuwe HAVEP® 5safety Image + collectie. De werkkleding uit deze collectie past zich aan het lichaam van de werknemer aan, wat zorgt voor een buitengewoon goede pasvorm en uitzonderlijk comfort tijdens het bewegen. De sterke en genormeerde uitvoering beschermen uw klanten bovendien tegen de risico’s op de werkvloer


Geoptimaliseerde collectie werkkleding
De nieuwe HAVEP 5safety Image + collectie is het resultaat van kritisch kijken naar de eerdere HAVEP 5safety Image werkkleding. Samen met eindgebruikers is HAVEP de uitdaging aangegaan de werkkleding nog aantrekkelijker te maken en het comfort, de wasbaarheid en de veiligheid te optimaliseren.

Wat is er verbeterd?

  • Draagcomfort: door het aanbrengen van rugplooien, extra spie in de oksels en in het kruis
  • Industrieel wasbaar door gebruik van Loxy® striping
  • Striping rondom de borst
  • Uitbreiding met drie extra kleuren; naast charcoal/korenblauw nu ook charcoal/rood, charcoal/zwart en korenblauw marine.

Deze nieuwe range van protective wear is standaard verkrijgbaar in vier eigentijdse kleurencombinaties: royal blue – marine, zwart – charcoal, charcoal - royal blue, charcoal – rood.


Optimale veiligheid
In de HAVEP® 5safety Image + collectie wordt een vlam vertragend reflectieband voor een verhoogde zichtbaarheid gebruikt. Daarnaast ontwierp HAVEP aanvullende tricot items zodat uw klanten zich 100% veilig voelen, ook op koudere dagen. De HAVEP® 5safety Image + voldoet aan de volgende normen en alle kledingstukken zijn industrieel wasbaar.

Optimaal comfort
Alle kledingstukken in de HAVEP® 5safety Image + collectie zijn ontworpen met het oog op een zo hoog mogelijk draagcomfort. De werkkleding is aangepast aan de dagelijkse handelingen van de gebruiker en werd uitgebreid in de praktijk getest. Zo kunnen uw klanten o.a. dankzij de elastieken banden in de Amerikaanse overall vrij bewegen. Ook heeft het jack extra rug plooien en een inzet bij de oksels voor meer bewegingsvrijheid. In de broek wordt een doeksoort met een lager doekgewicht gebruikt, tevens voor meer comfort.

Neem contact op
Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op gebied van werkkleding kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.
Bestel uw HAVEP 5safety Image + artikelen

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.