4 oktober 2018

Ansell: Bescherm uw klanten tegen de kou

Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Ansell Winter gloves image.jpg

Directe blootstelling aan kou kan een risico vormen voor de gezondheid en veiligheid van uw klanten en hun werknemers en verhoogt het aantal ongevallen. Uw klanten worden vaak aan kou blootgesteld wanneer er bijvoorbeeld werkzaamheden vericht worden in koel- en vrieshuizen en koelruimtes of als zij buiten werken in de winter.


Lage temperaturen hebben invloed op de kwaliteit van het werk en kunnen tot ongelukken leiden. Wanneer het lichaam aan kou wordt blootgesteld, heeft dit gevolgen voor de gezondheid variërend van een verdoofd gevoel tot bevriezing. Ook neemt het risico op spier- en skeletaandoeningen toe. Wanneer je in de buitenlucht werkt, wordt dit risico nog eens door de wind verhoogd. De gevoelstemperatuur bestaat immers uit een lage temperatuur en windkracht. 

Om uw klanten en hun werknemers te beschermen heeft Ansell drie soorten handbescherming ontwikkeld die ideaal zijn voor koude werkomstandigheden:


Klik op onderstaande button voor meer informatie over de desbetreffende Ansell handschoenen.

Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Button meer informatie.jpg

Neem contact op
Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op gebied van werkhandschoenen kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.
Bestel uw Ansell ActivArmr werkhandschoenen

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.