4 oktober 2018

EMMA: Veiligheidsschoenen met een groene voetafdruk


Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Majestic_EMMA_Circulaire_veiligheidsschoenen.png
EMMA Safety Footwear is erin geslaagd zes volledige circulaire veiligheidsschoenen, allemaal in de categorie S3 te ontwikkelingenVan deze schoenen wordt 100% van alle grondstoffen hergebruikt, bijvoorbeeld in meubels, bouwmaterialen én in nieuwe veiligheidsschoenen.


EMMA Alaska veiligheidsschoenen
Van de EMMA Alaska veiligheidsschoenen gaat niets verloren. Bovendien is de Alaska zélf ook al deels gemaakt uit gerecycled materiaal, 70% van de inlegzool is namelijk geproduceerd uit PU schuimvullingen van oude (auto)stoelen en meubels. Ook de veters zijn gemaakt van gebruikte PET-flessen, die opnieuw gerecycled worden na gebruik.

Voordelen van de EMMA Alaska veiligheidsschoenen zijn:

  • Stalen neus en PU tussenzool
  • Voorzien van Hydro-Tec Air Sanitized Silver voering, die vocht snel
    absorbeert en afvoert
  • De GripForce easy twist zool zorgt voor een 'sticky grip'
  • Reflecterende bies van 3M voor goede zichtbaarheid
  • Voldoet aan de antislipnorm SRC.


Nieuwe circulaire veiligheidsschoenen lijn van EMMA 
Naast de Alaska veiligheidsschoenen (59367000) heeft EMMA nog vijf volledig circulaire veiligheidsschoenen, allemaal in de categorie S3. Hierbinnen heeft uw klant de keuze uit verschillende uitvoeringen.  


Elk paar werkschoenen is voorzien van een unieke QR-code. Dat geeft uw klanten de mogelijkheid om elk paar schoenen te koppelen aan de gebruiker en dat maakt de weg vrij voor nieuwe services en informatievoorziening. Als de gebruiker de QR-code scant met de speciale EMMA app verschijnt er een materiaalpaspoort met een overzicht van alle materialen die in de schoen zijn gebruikt. Al deze materialen zijn gekozen om hun lange levensduur, veiligheid en het milieu. Voor elk materiaal is een volgende gebruikstoepassing bepaald. Download nu de EMMA Safety Footwear App in de App Store of de Google Play Store! 

Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Majestic_EMMA_App_store.png Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Majestic_EMMA_Google_Play_store.png

Neem contact op
Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op het gebied van veiligheidsschoenen kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.
Bestel uw EMMA circulaire veiligheidsschoenen

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.