5 maart 2018

3M™ PELTOR™ G3000M bosbouw veiligheidshelm

Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Majestic_3M_Peltor_G3000M_Bosbouw.jpg
Veiligheid is essentieel in de bosbouw. De comfortabele bosbouwhelm zorgt ervoor dat de gebruiker veilig én productief aan het werk kan. Het merk PELTOR™ heeft meer dan 50 jaar ervaring in het leveren van producten van goede kwaliteit die een balans bieden tussen comfort en bescherming. Als gerenommeerde expert op het gebied van hoofd- en gezichtsbescherming zorgen de producten van 3M voor de juiste bescherming in de meest riskante werkomgevingen zoals in de bosbouw industrie

De juiste bescherming voor zware werkomstandigheden

De 3M™ PELTOR™ G3000M Bosbouw veiligheidshelm met 5B polyamide oranje vizier is ontworpen in samenwerking met werknemers uit de bosbouw. Deze veiligheidshelm is bedoeld voor zware omstandigheden met strenge eisen en zorgt voor effectieve bescherming, ventilatie en een maximaal gezichtsveld.

Comfortabel werken voor elke werknemer in de bosbouw
De hoofdband is voorzien van een ergonomisch nekkussen en kan met de draaiknop eenvoudig en nauwkeurig aangepast worden naar de wensen van de gebruiker. Dit zorgt voor een betrouwbare pasvorm en een groot draagcomfort, ook bij langdurig gebruik.

Neem contact met ons op
Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op gebied van hoofdbescherming kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.

Bestel uw 3M G3000M bosbouw veiligheidshelm

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.