6 februari 2019

EMMA Athletic: De nieuwe hardlopers voor de logistieke sector
Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/EMMA_Athletic_werkschoenen.png

Dankzij de sportieve uiterlijk van de EMMA Athletic veiligheidsschoenen zijn deze perfect te combineren met elke outfit. Iedere schoen is ontworpen voor maximaal comfort. De veiligheidsschoenen zijn extra licht, extra sterk, extra stoer en zó sportief dat uw klanten ze (bijna) vergeet uit te doen na werktijd.

Comfortabel en veilig
De gehele collectie is samengesteld uit textiele materialen, dat maakt de schoen lichter en soepeler met behoud van optimaal ademende capaciteiten. De extreem comfortabele PU-inlegzool garandeert een langdurige ondersteuning en demping van de voet. Meters maken in de logistieke sector was nog nooit zo veilig en comfortabel.

Sportieve werkschoenen voor de logistieke sector
Ondanks de sportieve uitstraling en het lichte gewicht voldoen alle werkschoenen in de Athletic collectie aan de S1P-veiligheidsklasse. De lichtgewicht Nano Carbon Composiet beschermneus en de ondoordringbare binnenzool zorgen ervoor dat de voeten van uw klanten optimaal beschermd zijn. De TPU GripForce® Easy Twist loopzool biedt maximale grip, is slijtvast en in hoge mate recyclebaar. De drager heeft nooit meer last van zweetvoeten dankzij de unieke combinatie van ademend bovenwerk en Hydro-Tec® voering. De minimale stiksels verkleinen daarnaast de kans op beschadiging van de schoen. Bovendien geeft de TPU-airbag een opwaartse lift naar de volgende stap.Kenmerken van de EMMA Athletic werkschoenen collectie

  • Vijf Sportieve modellen voor een trendy look op de werkvloer
  • Licht van gewicht, ijzersterk in veiligheid (S1P-veiligheidsklasse)
  • Extreem comfortabele PU-inlegzool voor een langdurige ondersteuning en demping
  • Bovenwerk van geweven of gebreid textiel met optimaal ademende capaciteit
  • TPU-Airbag voor een opwaartse lift naar de volgende stap
  • Geïntegreerde vetersluiting die drukpunten van haken en ogen voorkomt
  • Minimaal gebruik van stiksel vermindert de kans op slijtage
  • Gebruik van zoveel mogelijk mono materialen voor optimale retourlogistiek.

Neem contact op

Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op het gebied van veiligheidsschoenen kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic. 
Bestel uw EMMA Athletic werkschoenen

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.