6 juni 2018

DuPont Tyvek 500 HV: Hoge zichtbaarheid die niet verbleekt


Bunzl-MAJ-MAJ:/Majestic_DuPont_Thyvek.jpgIn gevaarlijke situaties is het voor uw klanten van belang dat beschermende, reflecterende werkkleding niet aan zichtbaarheid inboet. De duurzame en ergonomische DuPont™ Tyvek® 500 HV overall combineert chemische, 
biologische en antistatische bescherming met de hoogste klasse van hoge zichtbaarheid. De Tyvek® 500 HV werkoverall is ontworpen voor beperkt gebruikt en biedt daarom uitstekende prestaties zonder het lastige herhaaldelijk wassen


Uitstekende prestaties in combinatie met hoge zichtbaarheid!
De DuPont™ Tyvek 500® HV overall biedt u klanten de ideale oplossing bij het werken in gevaarlijke of donkere omgevingen en slechte weersomstandigheden. De felle fluorescerende oranje kleur van de overall in combinatie met de zilvergrijs reflecterend striping zorgt ervoor dat uw klanten zowel overdag als 's nachts (wanneer het wordt blootgesteld aan een lichtbron) goed zichtbaar zijn. De uitstekende prestaties van de overall in combinatie met de hoogste zichtbaarheid maken deze tot een belangrijke innovatie op het gebied van beschermende wegwerpkleding.

Product specificaties

  • Chemische beschermende kleding, Categorie III, Type 5-B en 6-B
  • EN 14126 (barrière tegen biologische agentia),
  • EN 1073-2 (bescherming tegen radioactieve besmetting),
  • EN ISO 20471 (High Visibility kleding, klasse 3)
  • Antistatische behandeld (EN 1149-5) - aan de binnenzijde

Neem contact op
Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op gebied van werkkleding kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.
Bestel uw DuPont™ Tyvek® 500 HV disposable overall

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.