06 juni 2018

Simpel en snel bestellen via onze webshop!

Bunzl-MAJ-MAJ:/Majestic_webshop.jpg
Bij Majestic heeft u de mogelijkheid om op verschillende manieren uw bestelling te plaatsen. Eén manier van bestellen die wij aanbieden is via onze webshop. Via onze webshop vindt u simpel en snel het gewenste artikel en deze is direct te bestellen


Eén van de grootste voordelen wanneer u via onze webshop uw bestellingen plaatst is dat dit 24 uur per dag mogelijk is en u voor advies niet hoeft te wachten op een medewerker die telefonisch beschikbaar is. Bij alle artikelen op de website staat aanvullende uitleg en u kunt, wanneer u een account heeft, zelf de productsheets downloaden voor meer productspecificaties.

Bent u aan het twijfelen tussen enkele producten, dan kunt u deze gemakkelijk naast elkaar zetten voor een goed vergelijk van alle productspecificaties.


Voordelen van de Majestic webshop
We zetten graag alle voordelen voor u op een rij:

  • Gebruiksvriendelijke webshop met een overzichtelijke indeling van het assortiment
  • Eenvoudig zoeken en filteren om de juiste artikelen te vinden met bijpassende suggesties
  • Heeft u een account, dan kunt u de productsheets downloaden en ziet u direct uw netto prijzen
  • Producten zijn eenvoudig te vergelijken
  • Snel en eenvoudig bestellen, op basis van (opgeslagen) bestellijsten of door middel van snel bestellen
  • Uitgebreid overzicht van al uw online bestellingen.

Maak een account aan

Om optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden die onze webshop biedt en om online te bestellen dient u een account aan te maken. Heeft u nog geen webshopaccount? Klik op onderstaande button en maak direct een eigen Majestic webshop account aan.

Bunzl-MAJ-MAJ:/Majestic_button_account_aanmaken.jpg

Heeft u na het lezen van dit nieuwsbericht nog vragen over onze webshop of zijn er bepaalde functionaliteiten van de webshop niet duidelijk, dan kunt u het volgende document raadplegen.
 
Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.