6 juni 2019

EMMA: Circulaire veiligheidsschoenen


Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Majestic_EMMA_Circulair_nieuws.jpg
Eind 2019 zal de gehele EMMA collectie circulair geproduceerd worden. Deze werkschoenen zijn volledig te recyclen en alle grondstoffen worden 100% hergebruikt. Bijvoorbeeld in meubels, bouwmaterialen én nieuwe veiligheidsschoenen.

EMMA Bryce veiligheidsschoenen
Van de EMMA Bryce veiligheidsschoenen gaat niets verloren. Bovendien is de Bryce zélf ook al deels gemaakt uit gerecycled materiaal, 70% van de inlegzool is namelijk geproduceerd uit PU schuimvullingen van oude (auto)stoelen en meubels. Ook de veters zijn gemaakt van gebruikte PET-flessen, die opnieuw gerecycled worden na gebruik.

  • Het microfiber bovenwerk heeft geen invloed op inwerking van vocht, vuil en cement waardoor de schachtmateriaal van de schoen niet hard wordt en scheurt
  • Minimaal gebruik van stiksel vermindert de kans op slijtage
  • Ademende voering met extreem hoge slijtweerstand houd je voeten droog en comfortabel
  • Dankzij de energieteruggave van de schoen blijf je de hele dag actief en alert
  • S3-Veiligheidsschoen voor vochtige omstandigheden.


Selectie uit de circulaire veiligheidsschoenen lijn van EMMA 
Naast de Alaska veiligheidsschoenen (59367000) heeft EMMA nog zeven volledig circulaire veiligheidsschoenen, allemaal in de categorie S3. Hierbinnen heeft uw klant de keuze uit verschillende uitvoeringen.  


Elk paar EMMA werkschoenen is voorzien van een unieke QR-code. Dat geeft de mogelijkheid om elk paar schoenen te koppelen aan de gebruiker en dat maakt de weg vrij voor nieuwe services en informatievoorziening. Als de gebruiker de QR-code scant met de speciale EMMA app verschijnt er een materiaalpaspoort met een overzicht van alle materialen die in de schoen zijn gebruikt. Al deze materialen zijn gekozen om hun lange levensduur, veiligheid en het milieu. Voor elk materiaal is een volgende gebruikstoepassing bepaald. Download nu de EMMA Safety Footwear App in de App Store of de Google Play Store

Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Majestic_EMMA_App_store.png Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Majestic_EMMA_Google_Play_store.png

Neem contact op
Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op het gebied van veiligheidsschoenen kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.
Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.