6 juni 2019

MoldexStations: Gehoorbescherming makkelijk beschikbaar
Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Majestic_Moldex_MoldexStation.jpg

Door oordoppen makkelijk beschikbaar te maken, zullen uw klanten in een omgeving met lawaai sneller geneigd zijn, hun gehoor te beschermen. Denk hierbij ook aan tijdelijke medewerkers en bezoekers. Het MoldexStation is speciaal ontwikkeld voor een goede en hygiënische beschikbaarheid van oordoppen op de werkvloer of bij evenementen.

Gebruiksgemak
Het MoldexStation is verpakt in een stevige verpakking met losse oordoppen. Hiermee zijn oordoppen direct beschikbaar zonder uit te hoeven pakken en veroorzaken dus ook geen rondslingerende verpakkingen.

Hygiënisch
Als het MoldexStation leeg is, dan wordt het uit hygiënisch oogpunt in zijn geheel vervangen. Geen gedoe meer met het navullen van dispensers, met het risico dat oordoppen uit een navulzak naast een container vallen. De oordoppen in de dispenser blijven schoon.


Makkelijk te vervangen

Het MoldexStation wordt zonder gereedschappen of sleutels te hoeven gebruiken in de wandhouder geklemd. Deze wandhouder wordt eenmalig aangeschaft en bevestigd op een centrale plek. De schroeven, pluggen en een mal voor de montage worden meegeleverd.

De MoldexStations zijn leverbaar met:

  • Oordoppen met dempingen van 22dB tot 36dB [SNR]
  • 250 paar en 500 paar oordoppen
  • Detecteerbare oordoppen (blauw).


Neem contact met ons op

Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op het gebied van gehoorbescherming kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic. 
Bestel uw Moldex gehoorbescherming

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.