07 februari 2018

Bereid u voor op griepverspreiding

Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Hygiëne_persoonlijke_verzorging.png


Op dit moment heerst er een griepepidemie in Nederland. Ook op de werkvloer zorgt dit voor problemen. In ruimtes waar veel mensen werken blijven virussen zich door de lucht verspreiden door het circuleren van onzichtbare bacteriën. Deze verspreiding zorgt voor een groot ziekteverzuim in een organisatie

Griep is een seizoensgebonden infectieziekte en treedt meestal in grotere frequentie op in de wintermaanden. Enkele klachten van griep zijn; bonzende hoofdpijn, vermoeidheid, keelpijn en spierpijn. Geschat wordt dat ongeveer 10-15% van de mensen over de hele wereld per jaar griep krijgen. Tijdens grote epidemieën kan dit oplopen tot 50%. Dit kan grote gevolgen hebben op organisaties.

Hoe griepverspreiding tegen te gaan
  • Grondig wassen van de handen
  • Handen afdrogen (verminderd het aantal bacteriën op de handen)
  • Tissues gebruiken voor het niezen om verspreiding van het virus tegen te gaan
  • Schoonhouden van de werkvloer (deurklinken, desktops, toetsenborden, werkvloer en etc.)

Bekijk hier
 ons hygiëne en persoonlijke verzorging assortiment en voorkom griep verspreiding  op de werkvloer.  

Neem contact met ons op
Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op gebied van Hygiëne en persoonlijke verzorging kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.
Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.