7 februari 2019

Zorg ervoor dat uw klanten de juiste werkhandschoenen gebruiken!
Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Majestic_kies_juiste_werkhandschoen_OXXA.jpg

Wist u dat meer dan de helft van uw klanten de verkeerde handschoenen dragen tijdens werkzaamheden? De handen zijn bij sommige gereedschappen, omstandigheden en/of stoffen waarmee wordt gewerkt zeer kwetsbaar. De juiste werkhandschoenen zorgen voor de noodzakelijke handbescherming.

Goede handbescherming is noodzakelijk om letsel te voorkomen en te beperken. Het is zeer belangrijk om de juiste werkhandschoen te kiezen voor de juiste werkzaamheid. Het aanbod aan werkhandschoenen is echter erg groot. Voor het OXXA Safety Gloves assortiment hebben wij daarom de OXXA Glove Selector ontwikkeld. Deze Glove Selector biedt u de mogelijkheid om in drie stappen de juiste OXXA werkhandschoenen te vinden voor iedere werkomstandigheid. Klik op onderstaande button om de Glove Selector te gebruiken.

Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Button_Majestic_glove_selector.jpg

Twee belangrijke redenen om te kiezen voor de juiste OXXA werkhandschoenen:

  1. Grip
    Werkhandschoenen zorgen voor grip. Ze voorkomen dat natte, gladde voorwerpen uit uw handen glippen. Deze grip voorkomt beschadigingen aan de voorwerpen zelf, maar zorgt ook voor veiligheid van de gebruiker. 

  2. Voorkom letsel
    Werkhandschoenen beschermen tegen steken, schuren en snijden. Pezen en zenuwen hebben een zeer gevoelige structuur die onherstelbaar kan beschadigen door diepe wonden. Het dragen van werkhandschoenen kan dit voorkomen. Werkhandschoenen kunnen het verschil maken tussen een oppervlakkige verwonding of diepe verwonding, kneuzing of breuk aan de hand van de gebruiker.


Neem contact op

Majestic biedt u een zeer breed en diep assortiment werkhandschoenen voor uiteenlopende toepassingen en van diverse merken. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste werkhandschoenen voor uw toepassing, neem dan gerust contact met ons op. 
Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.