7 juni 2018

Mooie donatie voor De Zonnebloem tijdens Tour de Bunzl

Bunzl-MAJ-MAJ:/Majestic_collage_tour_de_bunzl.jpg


Op zondag 3 juni jl. was het weer zover! Medewerkers van alle Nederlandse Bunzl bedrijven fietsten tijdens de Tour de Bunzl, samen met enkele leveranciers, voor het goede doel. Tijdens deze zesde editie werd er gefietst voor de Nationale Vereniging de Zonnebloem.

Samen fietsen voor het goede doel
In verschillende fietsploegen van sponsoren en Bunzl-medewerkers werden gelijktijdig drie lussen gereden op de route van de Amstel Gold Race in en rondom Valkenburg. De lussen varieerden van 40 km tot 90 km, dus van beginner tot gevorderd.

Voor sommige deelnemers was het een fluitje van een cent, maar voor anderen een zware beproeving. De goede sfeer was er niet minder om, want we hebben gezamenlijk de eindstreep gehaald.

Een fantastische prestatie en donatiebedrag
Dankzij alle medewerkers en sponsoren is er een fantastisch bedrag opgehaald. Gezamenlijk hebben wij met alle sponsoren een symbolische cheque overhandigd aan de Nationale Vereniging de Zonnebloem van maar liefst € 37.297,89. Het team van de Zonnebloem is nog helemaal euforisch van het geweldige bedrag. Het bedrag zal worden besteed aan een nieuwe Zonnebloem auto, zodat er nog meer mensen gebruik kunnen maken van rolstoelvervoer.

Samen met het fantastische donatiebedrag is dit een prestatie waar we allemaal trots op mogen zijn! Hierbij moeten wij natuurlijk ook alle toeschouwers en de organisatie niet vergeten te bedanken, want zonder hen was het event lang niet zo geslaagd!

De Zonnebloem
Jaarlijks worden door Nationale Vereniging de Zonnebloem meer dan een miljoen bezoeken afgelegd bij mensen die door een lichamelijke beperking moeilijk de deur uit kunnen. Voor 7800 mensen organiseert de Zonnebloem aangepaste vakanties in binnen- en buitenland met verzorging en medische begeleiding in speciaal aangepaste accommodaties.

Nogmaals dank aan alle sponsoren en medewerkers die de Tour de Bunzl mogelijk hebben gemaakt!

Sponsorlijst

Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Santino.jpg

Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Blis.jpg

Bunzl-MAJ-MAJ:/and our asian partners and Bunzl.jpg

Bunzl-MAJ-MAJ:/Nieuws/3M.jpg

Bunzl-MAJ-MAJ:/Nieuws/Deb1.jpg

Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Sioen.jpg

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.