7 november 2018

Ansell Microflex biedt goede bescherming in chemische omstandigheden


Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Majestic_Ansell_Microflex.jpg
Wanneer uw klanten in chemische omstandigheden werken, willen zij zich geen zorgen maken of zij wel goed beschermd zijn. De Ansell Microflex werkhandschoenen bieden de oplossing


Werkhandschoenen voor eenmalig gebruik als ultieme barrière
Maak kennis met de innovatieve handbescherming die bestand is tegen zware klussen en het risico voor uw klanten op blootstelling aan gevaarlijke materiaal aanzienlijk verlaagt. De nieuwe Ansell Microflex 93-850 werkhandschoenen zijn gemaakt met behulp van een baanbrekende polymeerhechtingstechniek en daardoor bieden deze werkhandschoenen twee keer zoveel weerstand tegen technische spatten. Omdat deze zachte, duurzame handschoenen de hoogst bekende normen voor barrièrekwaliteit en -consistentie overtreffen, zorgen de handschoenen in zelfs de meest uitdagende omstandigheden voor een betrouwbare bescherming.

De dunste werkhandschoen voor eenmalig gebruikt met chemische weestand
De Microflex 93-260 is de nieuwe handschoen van Ansell die de bescherming van handen tegen chemische stoffen voorgoed verandert. Met zijn innovatief ontwerp met drie lagen biedt de Microflex 93-260 betrouwbare bescherming aan uw klanten die werken met chemische stoffen.

Innovatief ontwerp met drie lagen
De unieke opbouw van de werkhandschoen met drie lagen omvat een zachte binnenlaag die specifiek ontworpen is om ze gemakkelijk te kunnen aan- en uittrekken. De soepele middenlaag beschermt maximaal tegen zuren en basen, terwijl de duurzame buitenzijde optimaal beschermt tegen organische oplosmiddelen. Omdat de robuuste buitenlaag langer standhoudt in omgevingen die chemisch en fysiek hoge eisen stellen aan handschoenen, hoeft de gebruiker deze niet zo vaak te verwisselen, zodat zijn productiviteit stijgt.


Neem contact op

Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op gebied van werkhandschoenen kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.

Bestel uw Ansell Microflex werkhandschoenen

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.