7 november 2018

Solopol® GFX™: 's Werelds eerste heavy duty schuimhandreiniger


Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Majestic_Solopol_GFX.jpg
De nieuwe Solopol® GFX is de eerste en enige heavy duty schuimhandreiniger voor zware vervuiling. Bovendien zijn ze ook zeer zuinig in gebruik. Het product is uniek in de wereld en verkrijgbaar in een groot 3,25 liter patroon met een bijpassende dispenser die met elke keer pompen voor precies de benodigde hoeveelheid zorgt. Het patroon wordt bij elk gebruik steeds meer samengevouwen: er is geen verspilling en het omhulsel neemt in het afval minder plaats in beslag. Uw klanten zullen overtuigd zijn van de Solopol® GFX™! 


Kenmerken van de Solopol® GFX™

De Solopol® GFX™ is een heavy duty handreiniger op basis van schuim. Het is wereldwijd de eerste in zijn soort. Het snelle en krachtige reinigingsvermogen en het aangename gevoel op de huid tijdens en na het gebruik garanderen een hoge mate van gebruikerstevredenheid.

Als huidvriendelijk scrubmiddel worden maïsmeel en gemalen olijfpitten gebruikt die op betrouwbare wijze grove, vette of roetachtige onzuiverheden en smeermiddelen verwijderen, zonder de huid daarbij te beschadigen. Zo worden ontstekingen, die in het beroepsleven snel tot chronische huidproblemen kunnen leiden, doeltreffend voorkomen. Een bijkomend voordeel is dat het meel volledig biologisch afbreekbaar is; ook voor verstoppingen in de afvoer hoeft dus niet te worden gevreesd.

De Solopol® GFX™  handreiniger:

  • Is slechts licht geparfumeerd
  • Heeft een oplosmiddelvrije formule
  • Heeft een gepatenteerde schuimtechnologie en een milde formule met vocht inbrengende bestanddelen
  • Heeft een huidvriendelijke pH-waarde
  • Is siliconenvrij en daardoor compatibel met de productieprocessen van rubber en de automobielindustrie.

De Solopol® GFX™ handreiniger is door bovenstaande kenmerken ideaal voor autobedrijven, de chemische, kunststofverwerkende en elektrotechnische industrie, bouwnijverheid, mijnbouw en assemblage, scheepsbouw, zeevervoer en marine alsmede voor opslag en logistiek.


Neem contact op

Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op gebied van hygiëne en persoonlijke verzorging kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.

Bestel uw Solopol GFX heavy duty schuimhandreiniger

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.