8 oktober 2019

3M: 4000+ maskers Serie Onderhoudsvrije herbruikbare halfgelaatsmaskers
Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Majestic_3M_4000+.jpg

Studies tonen aan dat naast veiligheidsoverwegingen, comfort en gemak twee van de belangrijkste factoren zijn voor werknemers bij het kiezen van de juiste ademhalingsbescherming. Onderzoek toont ook aan dat comfortabele ademhalingsmaskers ervoor zorgen dat werknemers voldoen aan de regelgeving en goed kunnen blijven presteren.

Bij 3M begrijpen ze dit en hebben ze al hun bewezen kennis van ademhalingsbescherming ingezet om bij de 3M™ 4000+ Serie Onderhoudsvrije herbruikbare halfgelaatsmaskers de draagbeleving aanzienlijk te verbeteren.

3M’s populairste halfgelaatsmasker
Deze evolutie van 3M’s populairste, onderhoudsvrije, herbruikbare halfgelaatsmasker, die is ontwikkeld om makkelijker te kunnen ademen, is eenvoudig in gebruik, betrouwbaar en biedt nieuw ontwikkelde verbeteringen in comfort.

Het halfgelaatsmasker is nu voorzien van een nieuw ontworpen uitademventiel dat de ademweerstand met meer dan 30% vermindert. In combinatie met het bewezen 3M elektrostatische filtermateriaal biedt de 4000+ aan gebruikers een verbeterde uitademweerstand bij hogere werktempo's.

De 3M™ 4000+ Serie maskers zijn gemaakt met een unieke samengesteld actief kool filtertechnologie, waardoor het masker dicht tegen het gezicht aan zit en daarom goed te combineren is met andere persoonlijke beschermingsmiddelen. De filters zijn geïntegreerd waardoor ze klaar voor gebruik en erg handig zijn; het in elkaar zetten van onderdelen of onderhoud is niet nodig.

De maskers zijn ontworpen voor doeltreffende en comfortabele bescherming tegen de gevaren van vele gassen, dampen en deeltjes die in de industrie worden aangetroffen. De unieke filtertechnologie zorgt voor een laag profiel en biedt ongestoord zicht, waardoor het werk aangenamer wordt.  

Neem contact op
Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op het gebied van veiligheidsschoenen kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.
Bestel uw 3M 4000+ halfgelaatsmaskers

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.