8 oktober 2019

Bezoek de OXXA stand op de A+A!
Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/A+A_Majestic.png

Ook dit jaar staat Majestic op de A+A beurs in Düsseldorf met OXXA Safety Gloves. De OXXA stand is te bezoeken van 5 t/m 8 november. U bent van harte welkom op onze stand en laat u informeren over het OXXA handschoenenconcept en het laatste nieuws aangaande het OXXA assortiment.

Toevoeging van impact werkhandschoen en het OXXA concept
Eerder dit jaar hebben wij de OXXA X-CUT-FLEX IP 51-705 werkhandschoen toegevoegd aan het OXXA assortiment. Door de combinatie van het extra lange manchet en de TPR-handbescherming biedt de OXXA X-Cut-Flex IP 51-705 de gebruiker maximale hand- en polsbescherming.

Naast de OXXA X-Cut-Flex IP 51-705 presenteren wij ook op de stand het OXXA handschoenenconcept. Het merk heeft een stoere, robuuste uitstraling wat in alle uitingen is doorgevoerd.

A+A beurs in Düsseldorf
Onze OXXA stand kunt u vinden in hal 5, standnummer C35.

De A+A in Düsseldorf is de grootste internationale vakbeurs ter wereld voor persoonlijke beschermingsmiddelen en bedrijfsveiligheid. De beursorganisatie verwacht dit jaar ruim 65.000 bezoekers te verwelkomen uit alle delen van de wereld. U kunt bijna 2.000 stands bezoeken van verschillende producenten en handelaren.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie aangaande A+A kunt u contact opnemenmet uw vaste contactpersoon bij Majestic.
Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.