1 december 2019

3M: SECURE CLICK HF-800 HALFGELAATSMASKERS
Bunzl-MAJ-MAJ:/Nieuws/3M_duofoto_december.jpg

Het 3M Secure Click HF-800 serie herbruikbare halfgelaatsmasker is slim en intuïtief ontworpen waardoor het masker simpel, comfortabel en betrouwbaar in gebruik is. Lagere ademweerstand en comfort dankzij het filtersysteem met vier luchtstromen.

Het 3M Secure Click HF-800 serie halfgelaatsmasker heeft slimme eigenschappen waarmee werknemers beschermd zijn tegen (stof)deeltjes en een breed scala aan gassen en dampen in combinatie met de goedgekeurde 3M SecureClick filters.

Kenmerken:

  • Spraakmembraan

Voor makkelijker communicatie onder het werk.

  • Unieke filter aansluiting

Sluit de filters eenvoudig aan en duw totdat u een klik hoort.

  • Drukknop voor checken gelaatsafdichting

Biedt medewerkers meer zekerheid dat ze het masker correct dragen.

  • Gepatenteerde Flex-Joint gelaatsafdichting van siliconen

Voelt zachter en comfortabeler aan op het gezicht van de drager.

  • Eenvoudig aan te passen hoofdharnas

Pas de hoofdband eenvoudig in twee richtingen aan: trek aan de bandjes om strakker te doen, druk op de vleugels om losser te zetten.

  • Uitademventiel

Zorgt ervoor dat uitgeademde adem en vocht naar beneden wordt afgevoerd.

  • Gemakkelijker ademen

Twee dubbelzijdige filters creëren vier luchtstromen die de ademhaling vergemakkelijken.

 

Voel je zeker met Secure Click

Hear it: De geheel nieuwe Secure Click aansluiting geeft u de zekerheid dat de filters juist zijn geïnstalleerd. Sluit de filters eenvoudig aan en duw totdat u een klik hoort.

Check it: Met één druk op de knop kunnen uw medewerkers de gelaatsafdichting controleren en zeker weten dat het masker goed zit.

Feel it: Ervaar de enorme lage ademweerstand en comfort van ’s werelds eerste filtersysteem voor stof, gassen en dampen met vier luchtstromen.

Say it: Met het spraakmembraan communiceert de drager gemakkelijker onder het werk.

 

De maskers zijn ontworpen voor doeltreffende en comfortabele bescherming tegen de gevaren van vele gassen, dampen en deeltjes die in de industrie worden aangetroffen. 

Neem contact op
Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op het gebied van Adembescherming kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.
Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.