1 december 2019

Moldex: Choose to re-use!Bunzl-MAJ-MAJ:/Nieuws/Moldex_AirSeal_combiplaatje.jpg

Met deze campagne wil Moldex hergebruik van stofmaskers aanmoedigen en de mogelijkheid bieden afval te reduceren. Tegelijkertijd introduceert Moldex een nieuw herbruikbaar stofmasker. Gemakkelijk ademen met het nieuwe Air Seal stofmasker, zelfs bij langdurig gebruik.


Ontwikkeld voor langdurig gebruik

Om te garanderen dat een FFP masker, zelfs bij herhaaldelijk gebruik, makkelijk ademt, hebben we de AirWave® filtertechnologie ontwikkeld: door het filterdoek op een speciale manier te vouwen wordt het filteroppervlak ruim verdubbeld.

In situaties waar andere herbruikbare maskers, met traditioneel filterdoek, vaak snel oncomfortabel worden, bieden FFP maskers met AirWave® filtertechnologie bij langdurig gebruik een lage ademweerstand. Bekijk de Choose to reuse! folder.

De voordelen van het herbruikbare FFP masker zijn helder:

✓ Minder verbruik en verlaging van de kosten voor uw klanten.   

✓ Het meest comfortabele masker door lage ademweerstand en zachte maskerrand.

✓ Tevreden gebruikers van een topmasker, tegen een optimale prijs-prestatie verhouding!

Draagcomfort en pasvorm
Het masker heeft een zachte foam maskerrand, zorgt voor een zeer goede afdichting en is te reinigen. Bij de vormvaste Moldex stofmaskers is het keer op keer vastklemmen van een neusbeugel niet nodig. Verder heeft het masker een doorlopende draagband en is eenvoudig om de nek te dragen bij onderbrekingen. Uw klant blijft terugkomen voor dit zeer comfortabele masker.

Verpakking

De FFP3 Air Seal maskers worden geleverd in een Multi verpakking om de hoeveelheid plastic afval te beperken. Als de werkzaamheden het echter vereisen is er ook een individueel verpakte versie.

Hygiënisch en praktisch bewaren

De zachte maskerrand is zeer gemakkelijk te reinigen en desinfecteren met Moldex reinigingsdoekjes. Bewaar het masker in de praktische FFPak bewaarhoes met karabijnhaak en naamkaartje. Klik hiervoor meer informatie.

Neem contact op
Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op het gebied van stofmaskers kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.
Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.