14 januari 2020

Ansell AlphaTec 58-735: Je hoeft niet te kiezen.Bunzl-MAJ-MAJ:/Nieuws/Acties/19021400 toepassing 1.jpg

Twee in één, snij- en chemische bescherming.

De Ansell AlphaTec 58-735 is een chemische handschoen met daar bovenop nog snijbescherming van klasse C. De INTERCEPT Cut Resistant Technology beschermt de gebruiker o.a. tegen snij- en rijtwonden.

Mocht er toch een beschadiging ontstaan en de chemische bescherming van de nitrilbarrière in het gedrang zijn, dan is dit snel te herkennen door de opvallend gesneden voering die als indicator fungeert. Daarnaast zorgt de ANSELL GRIP™ Technology voor meer beweeglijkheid, een betere grip en groter comfort bij werkzaamheden met natte of geoliede onderdelen. Dit maakt de AlphaTec® 58-735 geschikt voor uiteenlopende werkzaamheden in diverse branches o.a. in de auto-industrie, chemische sector, biowetenschappen, machines & uitrusting, olie en gas, voedselverwerking en metaalproductie.

Het extra lange manchet kan worden omgevouwen, waardoor er een manchet wordt gecreëerd waardoor de vloeistof niet langs de arm kan lopen.

Contact:
Wilt u meer informatie over het bovenstaande product, dan kunt u contact opnemen met uw contactpersoon bij Majestic.
Bestel hier uw handschoenen

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.