18 november 2019

Moldex: Choose to re-use!Bunzl-MAJ-MAJ:/Nieuws/ChoosetoReuse_plaatje.jpg

Nieuw bij Majestic: de Air Plus ProValve van Moldex, een ECHT herbruikbaar stofmasker, beschikbaar in FFP2 en FFP3. Kies voor een herbruikbaar masker en verminder kosten en afval..

Veilig: pasvorm vergelijkbaar met een halfgelaatsmasker
Comfortabel: anatomisch voorgevormde masker-rand en verstelbare band
Milieu sparend: door hergebruik minder afval
Kosten sparend: 50% besparing bij 1x hergebruik


Choose to re-use!
Het FFP masker is uitgevoerd met een AirWave® filter. Dit filter wordt op een speciale manier gevouwen en zorgt voor een verdubbeling van het filteroppervlak. In vergelijking tot maskers met een vlak filter, neemt het AirWave® filter meer deeltjes op. Door de hoge filtercapaciteit neemt de ademweerstand veel minder snel toe en is het stofmasker meerdere dagen te gebruiken. Resultaat: minder verbruik en verlaging van de kosten voor uw klanten.

Moldex voorgevormde stofmaskers zijn zeer comfortabel en zitten gewoon prettig. Een neusbeugel keer op keer vastklemmen is niet nodig. Geen gedoe meer. Ook het op- en afzetten is lekker simpel met de extra brede verstelbare draagband.
Al na 1x hergebruik heeft u een topmasker voor de prijs van een matig goedkoop masker.

Hygiënisch en praktisch bewaren 
Maak het masker snel en eenvoudig schoon met de Moldex desinfecterende reinigingsdoekjes en bewaar het masker in de praktische bewaarhoes met karabijnhaak en naamkaartje.

Neem contact op
Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op het gebied van stofmaskers kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.
Bestel uw moldex artikelen

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.