23 oktober 2018

Drie redenen om te kiezen voor goede werkhandschoenen


Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Majestic_M-Safe-kies-goede-handschoen.jpg
De handen zijn bij sommige gereedschappen, omstandigheden en/of stoffen waarmee wordt gewerkt extra kwetsbaar. De juiste werkhandschoenen zorgen voor de noodzakelijke handbescherming. Door de wijzigingen in de EN 388:2016 en de EN ISO 374:2016 normeringen zijn werknemers nu nog beter beschermd tegen handletsel veroorzaakt op de werkvloer. 


Het gebruik van werkhandschoenen biedt de gebruiker de volgende voordelen:

  1. Grip
    Werkhandschoenen zorgen voor grip. Ze voorkomen dat natte, gladde voorwerpen uit uw handen glippen. Deze grip voorkomt beschadigingen aan de voorwerpen zelf, maar zorgt ook voor veiligheid van de gebruiker.

  2. Voorkom letsel
    Werkhandschoenen beschermen tegen steken, schuren en snijden. Pezen en zenuwen hebben een zeer gevoelige structuur die onherstelbaar kan beschadigen door diepe wonden. Het dragen van werkhandschoenen kan dit voorkomen. Werkhandschoenen kunnen het verschil maken tussen een oppervlakkige verwonding of diepe verwonding, kneuzing of breuk aan de hand van de gebruiker.

  3. Bescherming van de huid
    Werkhandschoenen beschermen tegen binnendringing in de huid van bijtende of agressieve stoffen (chemicali├źn) die (infectie)wonden kunnen veroorzaken. Werkhandschoenen houden de huid heel en gezond.


Neem contact op

Majestic biedt u een zeer breed en diep assortiment werkhandschoenen voor uiteenlopende toepassingen en van diverse merken. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste werkhandschoenen voor uw toepassing, neem dan gerust contact met ons op.

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.