26 juli 2018

Een hoog comfort en bescherming met de SHOWA 381 werkhandschoenen


Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Majestic_Showa_381.jpg
Uw klanten, die uiteenlopende taken uitvoeren variërend van algemene werkzaamheden tot complexe assemblage, hebben werkhandschoenen nodig met een hoge slijtvastheid, beweeglijkheid, vingergevoeligheid en comfort


De SHOWA 381 is de ideale multifunctionele oplossing voor variërende werkzaamheden. Deze werkhandschoenen zijn de lichtste met micro poreuze nitril gecoate werkhandschoenen in het SHOWA assortiment en hebben een basisweefsel van microvezel en slijtbestendigheid klasse 4. Het comfort van deze werkhandschoenen zijn buitengewoon en de SHOWA 381 biedt tevens een superieur ademend vermogen en vochtafvoer die 20% hoger liggen in vergelijking met de standaardmodellen.

Wat is microvezel?
Microvezel is een synthetische weefsel met zeer kleine vezels of draden. De diameter van deze microvezel is kleiner dan een zijdedraad, ongeveer één vijfde van de diameter van een mensenhaar en niet meer dan 1,00 denier. De SHOWA 381 is gemaakt van microvezels van 0,52 denier. De vorm, de grootte en de combinaties van synthetische vezels worden gekozen op basis van hun specifieke kenmerken, zoals zachtheid, absorberend vermogen, waterafstotend vermogen, elektrostatische eigenschappen en filtercapaciteiten.

Eigenschappen SHOWA 381
In de eerste plaats zorgt de micro poreuze nitrilcoating voor een uitstekende grip terwijl warme lucht en vocht van binnenuit kunnen ontsnappen, waardoor de handen van de gebruiker droog blijven. Ten tweede absorbeert de microvezel snel transpiratie en vocht, wat zorgt voor een ademende handschoen met een verhoogde dampdoorlaatbaarheid.

De SHOWA 381 heeft een unieke ergonomische SHOWA-vorm die de natuurlijke curve van de menselijke hand nabootst. De dunne laag van 0,84mm in de vingers zorgt voor een uitstekende vingergevoeligheid wat de werkhandschoenen uitermate geschikt maakt voor montage en assemblage van zowel droge als geoliede onderdelen, hantering van kleine onderdelen, montage, DIY projecten en tuinieren.

Neem contact op
Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op gebied van werkhandschoenen kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.
Bestel uw Showa 381 handschoenen

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.