26 juni 2019

Vanaf 1 juli 2019 uitsluitend oranje Hi-Viz werkkleding langs het spoor
Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Majestic_oranje_reflectiekleding_Hi-Viz_spoorwegen_M-Wear.png

Per 1 juli 2019 wijzigt de kleur van de werkkleding van de werknemers binnen de spoorbranche van geel naar oranje. Hiermee wijkt deze niet meer af van wegwerkers en andere werknemers die werkzaam zijn in de bouw. Dit sluit beter aan bij landen rondom Nederland en het is gemakkelijker voor aannemers die zowel in de bouw als in de spoorbranche werken

Gevolgen van de wijziging
Vanaf 1 juli 2019 gaat de Brancherichtlijn voor signalerende veiligheidskleding van kracht voor werkzaamheden aan en bij het spoor voor trein, tram en metro. De veiligheidsmedewerkers die langs het spoor werken blijven echter wel gele reflectiekleding dragen. Hiermee wordt het onderscheid duidelijk. Klik hier voor meer informatie aangaande de Brancherichtlijn kleurstelling veiligheidskleding.

Koop M-Wear Hi-Viz werkkleding met stapelkorting
Wegens de bovengenoemde wijziging willen wij u graag onze
M-Wear Hi-Viz werkkleding met een stapelkorting aanbieden. Klik op de onderstaande button en vul het PDF-bestand in. Stuur daarna het PDF-bestand op naar uw vaste contactpersoon.

Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Button pak uw voordeel.jpg

Neem contact met ons op

Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Voor vragen over werkkleding, kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.  
Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.