28 augustus 2018

Werkkleding beschermt uw klanten tegen gevaar op de werkvloer

Bunzl-MAJ-MAJ:/Majestic_M-Wear_Werkkleding_fotoshoot.jpg
Het doel van werkkleding is het bieden van bescherming tegen zo veel mogelijk vormen van gevaar op de werkvloer. Welke gevaren dat precies zijn, hebben uw klanten in hun RI&E (risico-inventarisatie en -evaluatie) vastgelegd. Als uw klanten eenmaal een keuze gemaakt hebben voor werkkleding op basis van de RI&E, dan zijn werknemers ook verplicht deze werkkleding te dragen

Werkkleding zorgt voor meer comfort tijdens het werken en kan in specifieke gevallen de kans op verwondingen verkleinen. Reguliere werkkleding biedt echter in bepaalde situaties onvoldoende bescherming tegen bijvoorbeeld hitte, koude en chemicaliën. In dat geval adviseren wij gecertificeerde werkkleding die voldoet aan de diverse normeringen, om veilig te werken in de meest extreme omstandigheden. 

Verschillende soorten werkkleding
Majestic biedt een uitgebreid assortiment (gecertificeerde) werkkleding voor iedere branche, zoals o.a. horecakleding, vlamvertragende (antistatische) kleding, chemisch bestendige kleding, regenkleding of reflectiekleding voor meer zichtbaarheid. Majestic adviseert u graag op het gebied van werkkleding, zodat u op uw beurt uw klanten beter kunt adviseren bij de aanschaf hiervan. Hieronder vindt u de uiteenloopende soorten werkkleding binnen het assortiment:


Neem contact met ons op
Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Voor vragen over werkkleding, kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.