28 mei 2019

Mooie donatie voor Stichting Campagneteam Huntington

Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/TourdeBunzl2019-160.jpg

Op zondag 19 mei jl. was het weer zover! Medewerkers van alle Nederlandse Bunzl bedrijven fietsten tijdens de Tour de Bunzl, samen met enkele leveranciers, voor het goede doel. Deze zevende editie werd er gefietst voor Stichting Campagneteam Huntington.

Samen fietsen voor het goede doel
In verschillende fietsploegen werden gelijktijdig drie lussen gereden op de route van de Amstel Gold Race in en rondom Valkenburg. De lussen varieerden van 40 km tot 90 km, dus van beginner tot gevorderd.

Voor sommige collega’s en leveranciers was het een fluitje van een cent, maar voor anderen een zware beproeving. De goede sfeer was er niet minder om, want we hebben gezamenlijk de eindstreep gehaald en samen met het fantastische donatiebedrag is dit een prestatie waar we allemaal trots op mogen zijn.

Stichting Campagneteam Huntington
De ziekte van Huntington is een ongeneeslijke erfelijke aandoening, die bepaalde delen van de hersenen aantast. Stichting Campagneteam Huntington financiert onderzoek naar het geneesbaar maken van de ziekte van Huntington en iedere ontvangen euro gaat voor 100% naar dit onderzoek. Gezamenlijk hebben wij met alle sponsoren een symbolische cheque overhandigd van maar liefst € 33.290,33.

Sponsorlijst

Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Merken/Logo's/sioen.jpg Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Merken/Logo's/supersafe_logotipo_A4.jpg Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Merken/Logo's/SC Johnson Professional.png
Bunzl-MAJ-MAJ:/and our asian partners and Bunzl.jpg

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.