30 april 2018

DEB: Effectieve huidbescherming voor uw klanten met Stokoderm Sun Protect 50 PURE

Bunzl-MAJ-MAJ:/Nieuws/Majestic_DEB_Sun-Protect-50-Pure.jpg
UV-stralingen veroorzaken hoge risico's voor het hele lichaam, maar beschadigen in een hoge dosis vooral de huid en de ogen. Jaarlijks komt vanaf maart de UV-index (zonkracht) regelmatig boven het niveau uit. Deskundigen raden aan om vanaf deze waarde niet meer onbeschermd de zon in te gaan

Het is raadzaam om dit advies op te volgen, maar uw klanten kunnen zich in sommige beroepsgroepen niet voor de zon verbergen. Sommige van uw klanten moeten in de openlucht werken, ongeacht de zonkracht. Voor hen is een effectieve zonbescherming voor alle huidgebieden onmisbaar, die niet door werkkledij wordt beschermd, zoals. bv. gezicht, nek en handen. 

Stokoderm Sun Protect 50 PURE
Stokoderm® Sun Protect 50 PURE is door Deb, één van 's werelds meest toonaangevende fabrikanten van producten voor professionele huidbescherming, speciaal ontwikkeld voor de behoeften van uw klant die zijn werkzaamheden buiten verricht en daardoor een zeer hoge beschermingsfactor (SPF) nodig hebben.

Voordelen van Stokoderm Sun Protect 50 PURE

  • Verlengt de natuurlijke beschermende eigenschappen van de huid met factor 50
  • Ongeparfurmeerd
  • Siliconevrij
  • Geschikt voor zeer gevoelige huidtypes
  • Zweetbestendig
  • Waterproof
  • Bescherming tegen kunstmatige UV C-straling
  • Trekt snel en gemakkelijk in de huid en heeft geen invloed op het hanteren van handgereedschap.

Er is afgezien van silicone, waardoor de lotion ook geschikt is voor beroepen waarbij met lakken wordt gewerkt. Bovendien kunnen lassers ook vertrouwen op het product, want het biedt tevens betrouwbare bescherming tegen kunstmatige UVC-straling. Zo zijn werknemers compleet beschermd, zonder dat ze in hun werk gehinderd worden.

Neem contact met ons op
Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op gebied van huidbescherming kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.

Bestel uw Stokoderm Sun Protect 50 Pure

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.