30 mei 2018

Fietsen voor het goede doel De Zonnebloem

Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Majestic_tour_de_bunzl_2018_3_juni.PNG
Het is een jaarlijkse traditie geworden dat medewerkers van Majestic Products B.V. en van onze moedermaatschappij Bunzl samen fietsen voor het goede doel tijdens het wielerevent ‘Tour de Bunzl’. Dit jaar zal het wielerevent plaatsvinden op zondag 3 juni 2018. Op deze dag fietsen we samen op de heuvelachtige route van de Amstel Gold Race in Valkenburg en hopen een geweldig bedrag op te halen voor De Zonnebloem


De Zonnebloem 

In 2017 hebben we een geweldig bedrag opgehaald voor Stichting Opkikker. Het goede doel waar dit jaar voor gefietst wordt is: De Zonnebloem. De Zonnebloem zet zich al meer dan 65 jaar in voor mensen met een lichamelijke beperking, door sociale en recreatieve activiteiten voor hen mogelijk te maken.

Even naar het winkelcentrum voor een boodschapje, uitwaaien op het strand, samen naar het tuincentrum of thuis een goed gesprek hebben onder het genot van een kopje koffie. De medewerkers en tienduizenden vrijwilligers kunnen dankzij de hulp van donateurs en partners, mensen een onvergetelijke dag bezorgen. Ook dit jaar hopen wij weer een geweldig bedrag op te halen.


Namens alle Bunzl werkmaatschappijen gaat onze dank uit naar de sponsoren die dit event mede tot een succes maken!
 Bunzl-MAJ-MAJ:/Majestic_tour_de_bunzl_sponsoren.jpgVerouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.