31 januari 2018

3M™ Schakel het lawaai uit en zet de muziek aan

Bunzl-MAJ-MAJ:/Nieuws/Acties/Majestic_3M_Peltor_DAB_FM_AM.jpg


Veiligheid is een zeer belangrijke factor op de werkvloer, en zo ook gehoorbescherming. Maar hoe wordt het gehoor optimaal beschermd tegen geluidsoverlast als men daarbij ook k
an luisteren naar hun favoriete muziek? De 3M™ PELTOR™ Radio DAB+ FM biedt hiervoor een geschikte oplossing

De DAB+ gehoorkap is perfect voor productieomgevingen waar er enorm veel lawaai gecreëerd wordt. Gehoorbescherming dient in deze omgevingen 100% van de tijd gebruikt te worden. Het even niet dragen van bescherming in omgevingen van 85+ dB maakt de medewerker kwetsbaar voor permanent gehoorverlies door lawaai en verhoogt het risico op blijvende gehoorschade, vooral door onverwachte luide ‘impulsgeluiden’. Met een 3M PELTOR Radio DAB+ gehoorkap kunnen werknemers genieten van hun favoriete radiozender terwijl ze gewoon door kunnen werken zonder in te leveren op een goede bescherming.

Eigenschappen van de 3M PELTOR Radio DAB+
Deze gehoorkap is er helemaal op gebouwd om het werken heel wat aangenamer te maken. Dit niet alleen door het feit dat men ‘ongestoord’ maar veilig naar hun favoriete muziek kan luisteren, maar ook door de volgende handige eigenschappen:

  • De radio kap is voorzien van een handige automatische uitschakeling wat inhoudt dat de radio automatisch uitgeschakeld wordt na 4 uur zonder gebruik
  • De gebruiker ontvangt meldingen indien de batterijen bijna leeg zijn
  • Grote, gebruiksvriendelijke drukknoppen
  • Eenvoudig menu via stemherkenninng
  • 3,5 mm ingang voor de mobiele telefoon.

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de gehoorkap moeten frequente gebruikers de schuimrubberen inzetstukken en oorkussens minstens tweemaal per jaar vervangen door nieuwe exemplaren. Op deze manier kan men blijven profiteren van constante geluiddemping, goede hygiëne en optimaal draagcomfort.

Dit product is beschikbaar in twee modellen: hoofdband of helmbevestiging. Beide modellen bestaan uit duurzame beugels van roestvrij staal voor een consistent draagcomfort.

Neem contact met ons op
Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op gebied van gehoorbescherming kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.
Bestel uw 3M DAB+ gehoorkap

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.