31 maart 2018

3M: Veiligheidsbrillen zoals uw klanten ze nodig hebben

Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/3M™ SecureFit™ 600 website.jpg
De 3M SecureFit 600 serie veiligheidsbrillen combineert de beste eigenschappen van bestaande modellen en voegt daar nog meer aan toe. De veiligheidsbrillen zijn ontworpen voor maximaal comfort, optimale pasvorm en helder zicht, zodat het aangenaam is om de bril te blijven dragen en zodoende bescherming blijft bieden

Veiligheidsbrillen zoals uw klanten ze nodig hebben.
Iedere brildrager kan het belang van een comfortabele pasvorm bevestigen. Een bril die niet goed aanvoelt, wordt niet gedragen. De 3M SecureFit 600 Serie veiligheidsbrillen combineren maximaal comfort, een optimale pasvorm en helder zicht, zodat uw klant de bril blijft dragen én beschermd blijft. 

In één oogopslag: De Pressure Diffusion Temple (PDT) technologie
Er is geen reden waarom een veiligheidsbril er niet goed uit zou mogen zien. De SecureFit 600 Serie is ontworpen met als doel dat uw klant de bril met plezier draagt en met behulp van de Pressure Diffusion Temple (PDT) technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de veiligheidsbril gedurende de hele dag comfortabel aanvoelt en goed genoeg past om ook bij een snelle beweging op z’n plek te blijven. De bril blijft veilig en comfortabel op z’n plek, de hele dag lang.

Met 3M™ Scotchgard zie je duidelijk het verschil
Beslagen glazen zijn altijd vervelend en in risicovolle werkomgevingen zelfs ronduit gevaarlijk. Uw klant heeft onder alle omstandigheden helder zicht nodig. Dus daar zorgt 3M voor met de 3MScotchgard Anti-Fog coating. Aan beide zijden van de lens worden waterdruppeltjes door de coating geplet die vervolgens een dunne film vormen, waar de gebruiker helder en zonder moeite doorheen kunt zien. Hierdoor zijn de brillen zowel binnen als buiten te gebruiken: van natte en vochtige luchtomstandigheden tot werkomgevingen met intense airconditioning.

  • Verschillende lenskleuren
  • Antikras (AS)
  • 3M Scotchgard™ antidamp (AF) coating.

  Neem contact met ons op
  Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op gebied van veiligheidsbrillen kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.

  Bestel uw 3M SecureFit™ 600 veiligheidsbrillen

  Verouderde browser

  Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.